Στοχευμένες δράσεις κατά της ανεργίας

Δημοσίευση: 11 Νοε 2016 17:26 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Νοε 2016 17:29

Τους άξονες του νέου μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας του Οργανισμού, στο ρόλο και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην παρούσα οικονομική συγκυρία και στις στοχευμένες δράσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την κάλυψη θέσεων εργασίας παρουσίασε σήμερα η διοικήτρια του Οργανισμού στη Λάρισα.

Μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κ. Ελλάδας η κ. Μαρία Καραμεσίνη τόνισε πως οι αλλαγές που ήδη υλοποιούνται στο πλαίσιο της εθνικής πολιτικής για την ανεργία εντάσσονται στην προσπάθεια σχεδιασμού και συγκρότησης ενός νέου μοντέλου που θα παρέχει διευρυμένες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες. "Η αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ στηρίζεται στην υιοθέτηση αρχών σύγχρονης συμμετοχικής διοίκησης βάσει στόχων σε υπέρβαση του ιεραρχικού μοντέλου, με έμφαση στις συνθήκες διαφάνειας αντί των πελατειακών σχέσεων του παρελθόντος, στην ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, στην ορθολογική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και στην εισαγωγή ψηφιακών καινοτομιών στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, επισήμανε χαρακτηριστικά δίνοντας το στίγμα της θεματολογίας της χθεσινής ενδιαφέρουσας ημερίδας "ΟΑΕΔ: Στρατηγικός εταίρος της Κοινωνίας"…

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμούς του προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Κ. Ελλάδος Γ. Μπαζιάνα, του προέδρου της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Γ. Μακράκη, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού, του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νικ. Παπαδόπουλου, του αντιδημάρχου Δ. Δεληγιάννη εκ μέρους του δημάρχου Λαρισαίων και του προέδρου ΕΚΛ Τ. Τσιαπλέ. Κοινή συνισταμένη των θέσεων τους πως ο Οργανισμός πρέπει να δώσει έμφαση στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, πρότειναν την ανάληψη δράσης στο πλαίσιο ευθύνης του καθενός και ανέδειξαν την ανάγκη διαφοροποίησης του ρόλου του Οργανισμού με ενεργητικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν τον ΟΑΕΔ ουσιαστικό, εποικοδομητικό και αποτελεσματικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass