Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «ΠΑΓΩΣΕ» ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΤΕΟ

Στον "αέρα" τα πρόστιμα για ανασφάλιστα ΙΧ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2016 14:17

Σε εκκρεμότητα και χωρίς χρονοδιάγραμμα υλοποίησης παραμένει η υπουργική απόφαση για την επιβολή προστίμων σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν πέρασαν τα αυτοκίνητά τους από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ αλλά και σε όσους τα κινούν χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η υπουργική απόφαση για την επιβολή των προστίμων είχε υπογραφεί από την υφυπουργό Μεταφορών κ. Χρυσοβελώνη και βρίσκονταν στο γραφείο του πρώην αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Τρ. για να προχωρήσει αλλά η αποχώρηση των δύο κυβερνητικών στελεχών, θέτει το θέμα σε αναμονή. Την ίδια στιγμή οι ιδιοκτήτες ΚΤΕΟ καταγγέλλουν πως το επάγγελμά τους τείνει να γίνει «περιστασιακό» καθώς οι ιδιοκτήτες οχημάτων επισκέπτονται τα κέντρα ελέγχου μόνο όταν φημολογείται ότι αποστέλλονται τα πρόστιμα!

Σημειώνεται πως σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι δεν έχουν περάσει τα οχήματά τους από Τεχνικό Έλεγχο θα επιβληθεί, μετά τις διασταυρώσεις που έγιναν, πρόστιμο 150 ευρώ μέσω Taxisnet. Ωστόσο το πρόστιμο θα αυξημένο τόσο εξαιτίας του παράβολου του ΚΤΕΟ όσο και λόγω ΦΠΑ.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass