Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της ΣΥΝ.ΑΡ.Ο

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2016 20:20

"Ένα μαχητικό Οικονομικό Επιμελητήριο που θα στέκεται δίπλα στα μέλη του και θα είναι ανοιχτό στην κοινωνία και στους πολίτες" είναι το όραμα και ο στόχος της ΣΥΝ.ΑΡ.Ο. Θεσσαλίας στις εκλογές της Κυριακής στο Οικονομικό Επιμελητήριο.  

Η παράταξη της Συνεργασίας Αριστερών Οικονομολόγων, παρουσιάζοντας σήμερα τους 19 υποψηφίους της για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Θεσσαλίας και για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων από τη Θεσσαλία, ανέδειξε το διακύβευμα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, επέρριψε ευθύνες σε ΔΗΚΙΟ και ΠΑΣΚΟ για την απαξίωση του φορέα" υποσχέθηκε πως θα παλέψει για την κατοχύρωση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των οικονομολόγων και κάλεσε σε συμμετοχή και συστράτευση κάθε συνάδελφο ή ομάδα συναδέλφων, που συμμερίζεται την ανάγκη αλλαγής σελίδας στο ΟΕΕ. Σήμερα και εν όψει των επερχόμενων εκλογών, κάνουμε αυτό το κάλεσμα σε όλους τους οικονομολόγους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και θέσεις με μάς και θέλουν να στρατευτούν μαζί μας με ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο που όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε, ώστε να αλλάξουμε την πορεία του ΟΕΕ και ειδικότερα του περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας σε προοδευτική κατεύθυνση".

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Οι δέκα υποψήφιοι της παράταξης για τη διοίκηση στο 7ο Π.Τ. Θεσσαλίας του ΟΕΕ είναι οι : ΑΗΔΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΛΟΥΛΕ ΗΛΙΑΝΑ, ΣΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.  

Οι εννέα υποψήφιοι για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων από τη Θεσσαλία είναι οι: Αποστόλου Στέργιος (Λάρισα), Γελαλής Χρήστος (Λάρισα), Καστρινάκης Μιχαήλ (Βόλος), Κελεσίδης Σταύρος (Λάρισα), Κιουτσοκιόζογλου Άννα (Βόλος), Κουτσοκέρας Αθανάσιος (Λάρισα), Λουλέ Ηλιάνα (Τρίκαλα), Μακατός Βασίλειος (Λάρισα) και Νταής Παναγιώτης (Λάρισα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass