Επεκτείνεται το φυσικό αέριο και στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 14:29

Τα οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου θα μπορούν και απολαύσουν από του χρόνου οι κάτοικοι της περιοχής του Τυρνάβου καθώς η ΕΠΑ Θεσσαλίας δρομολογεί την τροφοδοσία της περιοχής με το φιλικό για το περιβάλλον και την… τσέπη, καύσιμο.

Με εφαρμογή την έναρξη των ενεργειών για την επέκταση του αερίου στον Τύρναβο, ο πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρίας Κλεάνθης Σιαμπάκος, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Λεωνίδας Μπακούρας και ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης, ανήγγειλαν σήμερα την τροφοδοσία της περιοχής εντός του 2017 καθώς όπως επισημάνθηκε στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η έναρξη των ενεργειών λήψης αδειοδοτήσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κατασκευή δικτύου χαμηλής πίεσης 5,97 χλμ. από το β’ εξάμηνο του 2017.

Με την ευκαιρία αυτή τα στελέχη της εταιρίας παρουσίασαν το πενταετές πλάνο (2017-2021) της υπό ίδρυση εταιρίας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), που προβλέπει την επέκταση του φυσικού αερίου εντός τους 2017, σε Τύρναβο, Ελασσόνα, Καλαμπάκα και Βελεστίνο. Για την περίοδο 2018-2021 ο προγραμματισμός της εταιρείας στοχεύει στην τροφοδότηση των περιοχών Αγιάς, Παλαμά, Σοφάδων, Μουζακίου, Δήμου Τεμπών, Νέας Αγχιάλου και Φαλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass