ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρώτο… σεμινάριο για τη φορολογία των αγροτών

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2016 14:05

Διευκρινίσεις και εξηγήσεις σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών, δόθηκαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε προχθές για τα μέλη της η ΕΦΕΕΛ.   


Το σεμινάριο διεξήχθη στο Επιμελητήριο αλλά η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους φοροτεχνικούς και λογιστές που έσπευσαν μαζικά να το παρακολουθήσουν. Πριν από την έναρξή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Νικ. Νάτσιος έκανε αναφορά στις πρόσφατες εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας, επισήμανε την επιτυχία της παράταξης που κατάφερε να εξασφαλίσει μία έδρα στο νέο προεδρείο, ευχαρίστησε τα μέλη για την στήριξή τους και δεσμεύτηκε πως η ΕΦΕΕΛ θα συνεχίσει την και το 2017 την προσπάθεια επαγγελματικής  κατάρτισης των μελών της μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων.   
 Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Καρδίτσας Γιώργος Παπαδημητρίου. Μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η φορολόγηση των συνταξιούχων και ταυτόχρονη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών σε περίπτωση που θα καλλιεργήσουν.  Η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με πιθανότητα απώλειας του αφορολόγητου ήταν επίσης ένα από τα θέματα που θίχτηκαν γιατί "μέχρι στιγμής, όπως είπε, ακούγονται πολλά αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη πως αυτά θα εφαρμοστούν στην πράξη".
Και επειδή οι λογιστές βρίσκονται εν αναμονή ρυθμιστικών διατάξεων δόθηκε… ραντεβού τον Ιανουάριο για νέο σεμινάριο!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass