Ξεκινά φορολογικός έλεγχος στην ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2016 10:58

Τη διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων και των συνθηκών, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από 1.1.2017 προέταξαν στη σημερινή γενική συνέλευσή τους οι εφοριακοί του ν. Λάρισας αναδεικνύοντας τις συνέπειες που θα επιφέρουν τα νέα οργανογράμματα, το σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού και η υπερεντατικοποίηση της εργασίας τους μέσα από άπιαστους και υπερβολικούς στόχους. Οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ του νομού διεμήνυσαν πως δεν θα μείνουν θεατές στις δρομολογούμενες εξελίξεις και θα συνεχίσουν να διεκδικούν τη μισθολογική εξομοίωση όλων των εργαζομένων στον κλάδο, εντός και εκτός ΓΓΔΕ, την άρση του νόμου για ποινικές - αστικές - πειθαρχικές ευθύνες των ελεγκτών και την παράταση της παραγραφής και προτεραιοποίηση των εισαγγελικών παραγγελιών που κατακλύζουν τις υπηρεσίες.

"Η μόνη λύση στα προβλήματα είναι η ενότητα και ο αγώνας, επισήμανε η πρόεδρος των εφοριακών Ελένη Μητρουλιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει από κοινού να υπερασπιστούμε τον κλάδο και να μην τον παραδώσουμε στα χέρια των δανειστών" καθώς 15 ημέρες πριν από την έναρξη της Ανεξάρτητης Αρχής, δεν γνωρίζουν που οδηγούνται τα πράγματα. Από την πλευρά του ο γενικός σύμβουλος της ΠΟΕ-ΔΟΥ Ευάγγελος Μαυροειδής, στέλνοντας το μήνυμα πως οι εφοριακοί επιδιώκουν την αυτοκάθαρση, απεκάλυψε πως δρομολογούνται οι διαδικασίες του φορολογικού και διαχειριστικού ελέγχου των πεπραγμένων της τελευταίας δεκαετίας στην Ομοσπονδία, από το Υπ. Οικονομικών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass