Η ANIMUS ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ανταποδίδει στο προσωπικό την αφοσίωσή του

* Τηλέφωνο και σύνδεση με εταιρία κινητής, δωρεάν κάρτες του αστικού ΚΤΕΛ και εκπτωτική σύμβαση με εταιρία παροχής ρεύματος, οι πρώτες πρωτοβουλίες της εταιρίας…

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2016 12:22

Σε καινοτόμες και πρωτοπόρες δράσεις, που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την επιχειρηματική ευσυνειδησία της εταιρίας, με σημαντικά οφέλη για τους εργαζομένους της, προχωρά η ANIMUS A.E.

Η εταιρία, άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται και με εδραιωμένη την άποψη πως ο θεσμός των επιχειρηματικών συνεργειών και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συνιστά βασική πτυχή τόνωσης της ανάπτυξης και της απασχόλησης, ενσωματώνει στον επιχειρηματικό σχεδιασμό και στην λειτουργική δομή του Ομίλου, ένα ευρύτατο και γενναιόδωρο φάσμα προσφορών για το προσωπικό της.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της εταιρίας που δομείται με γνώμονα τον συνάνθρωπο, προσεγγίζει ολιστικά τις ανάγκες του προσωπικού της, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αχιλλέας Αθ. Νταβέλης παρουσίασε, σε ένα κατάμεστο από προσωπικό αμφιθέατρο, τις πρώτες από τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει η διοίκηση της εταιρίας με στόχο την μείωση του κόστους διαβίωσης των υπαλλήλων του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS και της Γενικής Κλινικής ANIMUS - ΚΥΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε το σύνολο του προσωπικού θα παραλάβει μέχρι το τέλος της χρονιάς ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο ( smartphone ) καθώς και μία σύνδεση με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND. Το κόστος της συσκευής καθώς και τα πάγια της σύνδεσης θα καλυφθούν από την ANIMUS A.E. !

Ένα ακόμα σημαντικό όφελος θα προκύψει από την συνεργασία της εταιρίας, με εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας! Συγκεκριμένα ο πάροχος προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους μας τη δυνατότητα να συνάψουν σύμβαση για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος με έκπτωση 26% !

Επίσης η διοίκηση της ANIMUS αποφάσισε να προσφέρει στο σύνολο του προσωπικού της δωρεάν κάρτες της εταιρίας Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας για τη δωρεάν μεταφορά από και προς το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS! Αν αναλογιστούμε το πλήθος του προσωπικού ( πάνω από 300 άτομα ) και την εξοικονόμηση κόστους από το σύνολο των προσφορών το συνολικό όφελος που προκύπτει για το προσωπικό του Ομίλου ANIMUS αγγίζει τις 350.000 € ετησίως καθώς μεσοσταθμικά το ετήσιο όφελος ανά εργαζόμενο αγγίζει τα 1.150 ευρώ, μειώνοντας σημαντικά το κόστος διαβίωσής τους, στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Ο κ. Νταβέλης Αχιλλέας αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις και με άλλες εταιρίες για να προκύψουν ακόμα περισσότερες συνέργειες και κατ' επέκταση και άλλες προσφορές για τους εργαζομένους της!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass