Υποτονική η κίνηση της αγοράς των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2017 10:10

Άλλη μια δύσκολη εορταστική περίοδο βίωσαν οι Φαρσαλινοί έμποροι. Η κίνηση στην αγορά της πόλης ήταν πολύ "πεσμένη" σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Σύμφωνα με αναφορές μελών του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων "η κατάσταση δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο αφού λόγω της οικονομικής κρίσης το καταναλωτικό κοινό αδυνατεί να διαθέσει χρήματα ακόμη και για βασικά είδη διατροφής, ένδυσης, υπόδησης, με αποτέλεσμα τα οικονομικά βάρη των εμπόρων να γίνονται δυσβάσταχτα. Μεγάλο είναι το ποσοστό των εμπόρων που έχουν απλήρωτες τις εισφορές τους στον ΟΑΕΕΕ, απλήρωτα ενοίκια, ενώ αρκετοί σκέπτονται να κλείσουν τα καταστήματά τους. Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε μια πόλη που κάποτε ευημερούσε, ενώ σήμερα τα πολλά ξενοίκιαστα καταστήματα αποτελούν ρεκόρ για τα Φάρσαλα. Ο Εμπορικός Σύλλογος προσπαθεί να τονώσει την αγορά με διάφορες ενέργειες και καθημερινή είναι η μάχη με το παρεμπόριο. Μετά την εορταστική περίοδο οι ελπίδες των εμπόρων έχουν στραφεί στις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων επισημαίνει ότι το καταναλωτικό κοινό της Επαρχίας Φαρσάλων πρέπει να στηρίξει την αγορά της πόλης, στην οποία υπάρχουν επάρκεια, ποιότητα προϊόντων και πολύ καλές τιμές.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε") / Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass