ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,7 ΕΚΑΤ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μαζικά υποβάλλονται οι αιτήσεις για το ΚΕΑ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2017 8:25

Στις 56.231 έφτασαν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στις δύο πρώτες ημέρες για τη λήψη του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, από την έναρξη λειτουργίας μέχρι και προχθές είχαν επισκεφθεί την ιστοσελίδα keaprogram.gr συνολικά 1.679.220 πολίτες, από τους οποίους οι 56.231 συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους.


Επειδή τις ώρες αιχμής η «πλατφόρμα» χρησιμοποιείται κάθε δευτερόλεπτο από 7.000 πολίτες ταυτόχρονα, η ΗΔΙΚΑ προχωρεί στην επέκταση της δυναμικότητας του συστήματος ώστε να αποφευχθούν οι ολιγόλεπτες καθυστερήσεις που παρουσιάζονται ορισμένες στιγμές. Να σημειωθεί ότι στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι ενδιαφερόμενοι συνεχίζουν να υποβάλουν τις αιτήσεις οι ίδιοι. Συγκεκριμένα, 49.426 πολίτες υπέβαλαν μόνοι τους την αίτηση, 4.614 μέσω ΚΕΠ και 2.191 μέσω δήμων.
Σημειώνεται πως οι αιτήσεις είναι προσυμπληρωμένες και η πλατφόρμα ιδιαίτερα φιλική στο χρήστη, προκειμένου ο ίδιος ο πολίτης να μπορεί συμπληρώσει την αίτηση μόνος του. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Οι πολίτες που προσέρχονται στα ΚΕΠ δεν χρειάζεται να προσκομίζουν κανένα δικαιολογητικό. Δεδομένου ότι η αίτηση είναι προσυμπληρωμένη, μόνον αν απαιτηθεί κάποια τροποποίηση των στοιχείων της, χρειάζεται η προσκόμιση δικαιολογητικών και η αίτηση εξετάζεται μόνον από τους λειτουργούς των Δήμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass