ΗΜΕΡΙΔΑ

«Οδηγός Επιβίωσης και Επιχειρησιακής Συνέχειας» σπό το Επιμελητηριο

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2017 12:30

Το  Επιμελητήριο  Λάρισας  σε συνεργασία  με  τον  αναγνωρισμένο, Εκπαιδευτικό & Συμβουλευτικό Όμιλο Επιχειρήσεων Π&Ε Καρναχωρίτη Coordinators Group, διοργανώνουν ημερίδα ημερίδα με θέμα : ΄΄T i m e   M a n a g e m e n t   &  B.C.R.M.΄΄ την Τρίτη  07 Μαρτίου 2017 Η προσέλευση των ενδιαφερομένων θα γίνει στις 17:30, στην αίθουσα του 2ου ορόφου, Επιμελητηρίου Λάρισας.


Σκοπός  της Ημερίδας, σύμφωνα με την πρόσκληση «είναι η προώθηση της φιλοσοφίας της ΄΄ Επιχειρησιακής Συνέχειας – B.C.R.M.΄΄ που θεωρείται διεθνώς βασικός πυλώνας για την επιβίωση μιας επιχείρησης, σε συνδυασμό με τις πρακτικές και βασικές αρχές της ΄΄Διαχείρισης Χρόνου΄΄ Time   Management.
Η μοναδική εξειδίκευση που διαθέτει ο Όμιλος  Coordinators Group στον Ελλαδικό Χώρο στα ζωτικής φύσεως θέματα που θα αναλυθούν, θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και πρακτικές, για τον καλύτερο σχεδιασμό αντιμετώπισης θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα και επηρεάζουν την ανάπτυξη, την προσωπική ηρεμία και πολλές φορές απειλούν σοβαρά το έργο μας.
Πρόσφατες στατιστικές έρευνες έδειξαν ότι το 76 % των Ελληνικών Επιχειρήσεων, στερούνται σχεδίου αντιμετώπισης διαχείρισης χρόνου και επιχειρησιακής συνέχειας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass