ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο ΟΑΕΔ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2017 12:30

Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους δικαιούχους του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού καθώς εντός της εβδομάδας αναμένεται να δοθούν στην δημοσιότητα από τον ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες με τους 150.000 ωφελούμενους.

 Η λίστα με τους δικαιούχους έχει οριστικοποιηθεί μετά και από τον τελικό έλεγχο που έγινε τις προηγούμενες μέρες και το αργότερο έως τις 17 Μαρτίου, οι πίνακες θα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού. Το πρόγραμμα έχει καθυστερήσει αρκετά καθώς τα αποτελέσματα έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων θα είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει η διαδικασία.

 Αμέσως μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής ενστάσεων και στη συνέχεια η ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων, η οποία θα σηματοδοτήσει και την επίσημη έναρξη του προγράμματος. Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων και η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

 Στόχος του ΟΑΕΔ είναι να ξεκινήσουν να δίνονται οι πρώτες επιταγές στους δικαιούχους μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, ώστε να αξιοποιηθούν ακόμα και μέσα στις γιορτινές μέρες του Πάσχα ώστε να ενισχυθεί και η εσωτερική τουριστική αγορά.

Σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη οι διακοπές που παρέχει το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού θα έχουν διάρκεια:

* Από μία έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω. Η αύξηση των ημερών σε δέκα για τους συγκεκριμένους προορισμούς ήταν μια απόφαση του υπ. Εργασίας προκειμένου να υποστηριχθούν τα συγκεκριμένα νησιά που παραδοσιακά αποτελούν τουριστικούς προορισμούς, αλλά στην παρούσα περίοδο πλήττονται λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών.

* Από μία έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

 Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος το ειδικό σήμα λειτουργίας τους καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοσή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass