ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ 1,36% ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΔΝΤ έδωσε την… ώθηση

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 22:17

Με σημαντική άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ενώ αυξημένος ήταν και ο τζίρος. Η άνοδος της αγοράς στηρίχθηκε στις πληροφορίες του διεθνούς Τύπου ότι το ΔΝΤ βρίσκεται κοντά στη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα. O Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 644 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,36%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 647,46 μονάδες (+1,78%). Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης, σε εβδομαδιαία βάση, κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 0,59%, από τις αρχές Μαρτίου σημειώνει μικρή πτώση 0,17%, ενώ, από τις αρχές του έτους, παρουσιάζει μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,18%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 50,8 εκ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,13% και της μεσαίας ενισχύθηκε 3,52%. Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν των Προσωπικών Προϊόντων (+4,18%), αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν των Τροφίμων (-1,53%). Ανοδικά κινήθηκαν 62 μετοχές, 33 πτωτικά και 36 παρέμειναν σταθερές. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass