ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ - ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

"Βάλτε τέλος στις περικοπές των συντάξεων"…

* Στην τελική ευθεία για τις εκλογές ο σύλλογος * Οι υποψήφιοι των δύο παρατάξεων

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2017 22:33
Από την προχθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου στο Επιμελητήριο Λάρισας Από την προχθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου στο Επιμελητήριο Λάρισας

Την εντονότατη ανησυχία τους αλλά και την αποφασιστικότητά τους να αντιταχθούν σε κάθε νέα απόπειρα περικοπής των συντάξεών τους, καθώς θα τους οδηγήσει σε πλήρη εξαθλίωση, διατύπωσαν προχθές Κυριακή τα μέλη του συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και περιχώρων. 

Στη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσής τους, που διεξήχθη στο Επιμελητήριο, ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Χρ. Τσουρβελούδης, κάνοντας τον απολογισμό των δραστηριοτήτων της διοίκησης, δήλωσε πως "ήδη τα εισοδήματά τους έχουν περικοπεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια", ζήτησε "να σταματήσει κάθε συζήτηση για μείωση των συντάξεων" και διεμήνυσε προς την πολιτική ηγεσία πως "θα συνεχίσουν να προασπίζονται το δικαίωμά τους στη ζωή ανατρέποντας με την πάλη τους τις αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές που τους τσακίζουν».
Τα μέλη εξέλεξαν επίσης την εφορευτική επιτροπή, η οποία θα δρομολογήσει τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη του νέου 7μελούς διοικητικού συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΟΑΕΕ (ΠΟΣΟΑΑΕ). Οι εκλογές όπως ορίστηκε θα διεξαχθούν στο Επιμελητήριο το διήμερο 2 και 3 Απριλίου (Κυριακή και Δευτέρα) από τις 10 το πρωί έως το απόγευμα.
Θυμίζουμε πως στις εκλογές θα συμμετάσχουν δύο παρατάξεις η "Αγωστική Ενότητα" και η "Νέα Πνοή" ενώ τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη "κλείσει" από νωρίς. Ειδικότερα από τη "Νέα Πνοή" οι 14 υποψήφιοι για το Δ.Σ. θα είναι οι: Αργύρης Αλμανταριώτης, Νίκος Αστερίου, Βασιλική Βουλγάρα, Βασίλης Βλιώρας, Παντελής Ευαγγέλου, Βασίλης Ευστρατίου, Κώστας Κόρκας, Γιώργος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μπαντικούδης, Μαρία Νινοπούλου, Ανδρέας Πάτσιος, Αστέριος Τσούτσας, Δημοσθένης Χαρούλης, και Γιάννης Τζίκας.
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία υποψήφιοι είναι όλοι οι παραπάνω συν την Αντωνία Μπαρμπούτη. Για την ελεγκτική επιτροπή οι τρείς υποψήφιοι της παράταξης είναι οι Σωτήρης Γκοτζιάς, Αντωνία Μπαρμούτη και Φώτης Μπουγάτσας.
Από την παράταξη της "Αγωνιστικής Ενότητας" οι 12 υποψήφιοι για το Δ.Σ. θα είναι οι: Βαγγέλης Κακαγιάννης, Γιώργος Παπαρίζος, Γιώργος Λιάνος, Αποστόλης Ντίστας, Γιάννης Κώτσιος, Μάρκος Κολοβός, Βασίλης Γαλάνης, Βαγγέλης Τίκας, Αστέριος Καλόγηρος, Δημήτρης Μαλαμής και Δημήτρης Βλάχος.
Την εξελεγκτική επιτροπή θα διεκδικήσουν οι Μάρκος Σαρίμβεης, Γιώργος Ψάρρας και Νίκος Γιαννούσιος.
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΣ ΟΑΕΕ) οι 10 υποψήφιοι της παράταξης είναι οι Δημήτρης Γιαννούκας, Βαγγέλης Τίκας, Μάρκος Κολοβός Βαγγέλης Κακαγιάννης, Γιώργος Λιάνος, Χρήστος Τσουρβελούδης, Γιώργος Παπαρίζος, Βασίλης Γαλάνης, Αστέριος Καλόγηρος και Απόστόλης Ντίστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass