ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

"Νέα Πνοή" στον αγώνα των συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2017 12:02

Προσκλητήριο μαζικής συμμετοχής στις εκλογές του συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και περιχώρων και στήριξη των προσώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό τους, απευθύνουν οι υποψήφιοι της "Νέας Πνοής".

Οι 16 υποψήφιοι της παράταξης, της μιας εκ των δύο, που θα συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων του συλλόγου, το ψηφοδέλτιο της οποίας συγκροτούν γνωστοί και άκρως επιτυχημένοι επαγγελματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής μας, με ανακοίνωσή τους υπόσχονται πως θα αγωνιστούν με όλες τους δυνάμεις για να σταματήσει η αφαίμαξη των συντάξεων και η συρρίκνωση του εισοδήματός τους…
" Τώρα που η κρίση και τα μνημόνια έχουν τσακίσει και εξαθλιώσει οικονομικά τους συνταξιούχους, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, τώρα χρειάζεται όσο ποτέ ο αγώνας όλων μας. Ας ενωθούμε για να παλέψουμε για τα δικαιώματα μας. Η διοίκηση που θα προκύψει από το ψηφοδέλτιο "Νέα Πνοή" θα μείνει σταθερή στο δρόμο του αγώνα, διεκδικώντας στο ακέραιο κατεκτημένες επί χρόνια κοινωνικές παροχές, τις αξιοπρεπείς συντάξεις, την ιατροφαρµακευτική περίθαλψη. ∆εν θα υποχωρήσουμε, δεν θα υποταχθούµε, δεν θα αποδεχθούµε και δεν θα νοµιµοποιήσουµε ποτέ στην συνείδησή µας ως τετελεσµένο ότι µας έχει αφαιρεθεί...".
Να σημειώσουμε πως οι 14 υποψήφιοι της παράταξης για το Δ.Σ. είναι οι: Αργύρης Αλμανταριώτης, Νίκος Αστερίου, Βασιλική Βουλγάρα, Βασίλης Βλιώρας, Παντελής Ευαγγέλου, Βασίλης Ευστρατίου, Κώστας Κόρκας, Γιώργος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μπαντικούδης, Μαρία Νινοπούλου, Ανδρέας Πάτσιος, Αστέριος Τσούτσας, Δημοσθένης Χαρούλης, και Γιάννης Τζίκας.
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία υποψήφιοι είναι όλοι οι παραπάνω συν την Αντωνία Μπαρμπούτη. Για την ελεγκτική επιτροπή υποψήφιοι είναι οι Σωτήρης Γκοτζιάς, Αντωνία Μπαρμπούτη και Φώτης Μπουγάτσας.
Οι εκλογές θυμίζουμε θα διεξαχθούν το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα 2 και 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass