ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Νέα διοίκηση εκλέγει ο Σύνδεσμος Υδραυλικών

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 22:35

Τα νέα τους διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία εκλέγουν αύριο την Πέμπτη 7 Απριλίου τα μέλη του Συνδέσμου Θερμουδραυλικών ν. Λάρισας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του συλλόγου (Κρανώνος 1) από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ.

Στις εκλογές, για την ανάδειξη του νέου 7μελούς διοικητικού συμβουλίου, των αντιπροσώπων στην τοπική και πανελλήνια Ομοσπονδία καθώς και των εκπροσώπων της Ελεγκτικής Επιτροπής, μετέχουν δύο παρατάξεις με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, η "Προοδευτική Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών" και η "Αγωνιστική Κίνηση Υδραυλικών".

 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Από την Προοδευτική Κίνηση ουσιαστικά 12 άτομα θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στα διοικητικά όργανα. Συγκεκεριμένα:

* Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΨΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΤΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΣΑΓΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΟΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΧΑΛΕΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

* Οι υποψήφιοι τόσο για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) όσο και για την πανελλήνια (ΟΒΥΕ) από την " Προοδευτική Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών" είναι οι ίδιοι και συγκεκριμένα οι: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΨΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΤΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΣΑΓΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΟΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΧΑΛΕΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

* Οι υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι: ΜΠΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Από την Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση οκτώ συνολικά άτομα θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στα τέσσερα όργανα. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι της παράταξης

* Για το Δ.Σ. είναι οι: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΙΩΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

* Οι υποψήφιοι τόσο για την πανελλήνια ομοσπονδία (ΟΒΥΕ) είναι οι: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΙΩΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

* Για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) υποψήφιοι της παράταξης είναι οι: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΙΩΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

* Για την Ελεγκτική Επιτροπής υποψήφιοι είναι οι: ΣΑΡΜΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΑΧΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΤΑΧΙΚΑΣ ΖΗΣΗΣ.

Σημειώνεται πως ο σύλλογος αριθμεί σήμερα περί τα 120 μέλη.

Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass