ΠΟΟΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Ε. ΒΟΖΑΛΗΣ

Νέα διοίκηση στους συνταξιούχους ΟΑΕΕ-ΤΑΕ

* Τιμήθηκε για την πολυετή συνδικαλιστική προσφορά του ο Κ. Μαγαλιός

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 22:26

Χωρίς την αναμενόμενη συμμετοχή, δείγμα της εσωστρέφειας και της αδιαφορίας, που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στα συνδικαλιστικά σωματεία αλλά κυρίως λόγω του κατακερματισμού των εκπροσώπων του εμπορίου, σε ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ, ΤΑΕ κ.λπ, πραγματοποίησαν την εκλογοαπολογιστική τους συνέλευση τα μέλη των συνταξιούχων εμπόρων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ ν. Λάρισας. 

Μετά το πέρας των εργασιών της γενικής συνέλευσης που διεξήχθη προχθές το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λάρισας, προχώρησαν και σε εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων για την επόμενη τετραετία και συγκεκριμένα του νέου Δ.Σ., της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδίας τους.
Το ψηφοδέλτιο ήταν ένα και ενιαίο και σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών το νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο, που συγκροτήθηκε άμεσα και σε σώμα, έχει ως εξής: πρόεδρος Ευάγγελος Βοζαλής (ίσως ο μακροβιότερος πρόεδρος όλων των σωματείων του νομού, καθώς παραμένει στο "τιμόνι" για 21 συναπτά χρόνια), αντιπρόεδρος Σπύρος Κουτσολυκάκης, γενικός γραμματέας Στέφανος Στεφανής, ταμίας Βασίλης Πολύζος και μέλη Φανούρης Γεωργούλης, Πασχάλης Πιτσίλκας και Δημήττρης Τσιφούτης
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Σοφ. Ζαφειρίου, Κων. Κασιάρης και Χρ. Νίτσας.
Αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία του (ΠΟΣΕ) εξελέγησαν οι Ευάγγελος Βοζαλής, Φανούρης Γεωργούλης, Σπύρος Κουτσολυκάκης, Πασχάλης Πιτσίλκας και Βασίλης Πολύζος.
Να σημειωθεί ότι σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο Βοζαλή, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μαγαλιός. Ως επιβράβευση και αναγνώριση τους έργου του και της πολυετούς και πολύπλευρης προσφοράς του στο σύλλογο.
Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass