ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Κάλπες σήμερα για ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 8:11

Τις νέες τους διοικήσεις εκλέγει φέτος ένας μεγάλος αριθμός σωματείων επαγγελματιών και μικρομεσαίων του νομού Λάρισας. Τη σκυτάλη για την ανάδειξη των νέων διοικητικών οργάνων για την επόμενη τριετία παίρνουν σήμερα οι ηλεκτρολόγοι και οι υδραυλικοί και έπεται συνέχεια… 

Ειδικότερα από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα είναι ανοικτή η κάλπη για να ψηφίσουν τα μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων ν. Λάρισας, προκειμένου να εκλέξουν το νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο, την εξελεγκτική επιτροπή και τους αντιπροσώπους στην τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) και στην Πανελλαδική (ΠΟΣΕΗ). Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του συνδέσμου (Ασκληπιού 34) και στη διαδικασία θα συμμετάσχουν δύο παρατάξεις η "Προοδευτική Κίνηση Ηλεκτρολόγων" και η "Ανανέωση". Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:
* Για το Δ.Σ.: Σπύρος Αδάμος, Κωνσταντίνος Βερνιώτης, Δημήτρης Γάκης, Ευστράτιος Ευστρατίου, Δημήτρης Μόσχας, Δημήτρης Μπίκας, Ευθύμιος Νάχαμος, Αθανάσιος Στεργιούλας και Χρήστος Χλόπτσιος.
* Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Δημήτρης Ντανίκας και Σπύρος Παναγιωτόπουλος.
* Για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ): Κωνσταντίνος Βερνιώτης, Δημήτρης Γάκης, Ευστράτιος Ευστρατίου, Δημήτρης Μόσχας, Δημήτρης Μπίκας, Ευθύμιος Νάχαμος, Κωνσταντίνος Παίλας, Αθανάσιος Στεργιούλας, Σπύρος Τσούτσας και Χρήστος Χλόπτσιος.
* Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΣΕΗ): Δημήτρης Γάκης, Ευστράτιος Ευστρατίου, Δημήτρης Μπίκας, Ευθύμιος Νάχαμος, Κωνσταντίνος Παίλας, Αθανάσιος Στεργιούλας και Σπύρος Τσούτσας.
* Για το Δ.Σ.: Αθανάσιος Βαγενάς, Χαράλαμπος Γκιάστας, Αθανάσιος Δώτας, Ηλίας Κύρκος, Απόστολος Περιστέρης, Βασίλειος Μπέκος, Βασίλειος Μπουρουζίκας, Ιωάννης Τέλιος, Δημήτριος Τσαντίλης, Αθανάσιος Χασιώτης και Χρήστος Χριστοφόρου.
* Για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ): Αθ. Βαγενάς, Αθ. Δώτας, Βασ. Μπέκος, Βασίλειος Μπουρουζίκας.
* Για την πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΣΕΗ): Αθ. Βαγενάς, Αθ. Δώτας, Ηλίας Κύρκος, Βασ. Μπέκος, Βασ. Μπουρουζίκας, Απ. Περιστέρης, Ιωάννης Τέλιος και Χρ. Χριστοφόρου.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
Εξάλλου τα νέα τους διοικητικά όργανα θα εκλέξουν σήμερα και τα μέλη του Συνδέσμου Θερμουδραυλικών ν. Λάρισας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του συλλόγου (Κρανώνος 1) από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8.30 το βράδυ. Στις εκλογές, για την ανάδειξη του νέου 7μελούς διοικητικού συμβουλίου, των αντιπροσώπων στην τοπική και πανελλήνια Ομοσπονδία καθώς και των εκπροσώπων της Ελεγκτικής Επιτροπής, μετέχουν δύο παρατάξεις με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, η "Προοδευτική Ενωτική Κίνηση Υδραυλικών" και η "Αγωνιστική Κίνηση Υδραυλικών".
* Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. είναι: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΨΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΤΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΣΑΓΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΟΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΧΑΛΕΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
* Οι υποψήφιοι τόσο για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) όσο και για την πανελλήνια (ΟΒΥΕ) είναι οι ίδιοι και συγκεκριμένα οι: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΨΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΝΤΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΣΑΓΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΟΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΧΑΛΕΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
* Οι υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή: ΜΠΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Από την Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση οκτώ συνολικά άτομα θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στα τέσσερα όργανα. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι της παράταξης
* Για το Δ.Σ. είναι οι: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΙΩΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
* Οι υποψήφιοι τόσο για την πανελλήνια ομοσπονδία (ΟΒΥΕ) είναι οι: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΙΩΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
* Για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) υποψήφιοι της παράταξης είναι οι: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΖΙΩΓΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
* Για την Ελεγκτική Επιτροπής υποψήφιοι είναι οι: ΣΑΡΜΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΑΧΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΤΑΧΙΚΑΣ ΖΗΣΗΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass