ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Η Πειραιώς θα σηματοδοτήσει την ανάκαμψη

Δημοσίευση: 20 Απρ 2017 12:10

«Η Τράπεζα Πειραιώς, με ηγετική θέση στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, με εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, έχει τη δυνατότητα και να πετύχει και να σηματοδοτήσει ανάκαμψη», αναφέρει σε επιστολή του στο προσωπικό της τράπεζας ο Χρήστος Μεγάλου, με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Όπως αναφέρει ο κ. Μεγάλου προς το προσωπικό της Τράπεζας Πειραιώς, «αυτό θα το κάνουμε μαζί, με μεθοδικότητα, διαφάνεια, επαγγελματισμό, ταχύτητα και προπάντων σεβασμό:

«Η Τράπεζα Πειραιώς σήμερα βρίσκεται σε μια νέα αφετηρία, θωρακισμένη κεφαλαιακά και με ένα Διοικητικό Συμβούλιο από τα καλύτερα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από πλευράς συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας. Στόχος μας είναι η διαχρονική ανάπτυξη της τράπεζας κατά τα διεθνή πρότυπα διαφάνειας, εποπτείας και αποτελεσματικότητας. Η Τράπεζα Πειραιώς και εγώ προσωπικά, έχουμε ανάγκη τις δεξιότητές σας, την αφοσίωσή σας και την αμέριστη συμμετοχή σας. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές, γιατί αυτές θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα και πρέπει να γίνουμε και η καλύτερη», υπογραμμίζει Χρήστος Μεγάλου, κλείνοντας την επιστολή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass