ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΝΟΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Λήγει το "πάγωμα" οφειλών στη ΔΕΗ

* Σε ισχύ από 1η Μαΐου το νυχτερινό τιμολόγιο για τη θερινή περίοδο

Δημοσίευση: 27 Απρ 2017 7:10

Λήγει στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου, η προθεσμία που έχουν οι καταναλωτές της ΔΕΗ να «παγώσουν» για ένα χρόνο ληξιπρόθεσμες οφειλές έως 500 ευρώ. Οι πελάτες με οφειλή έως 500 ευρώ στις 28.02.2017 μπορούν να αιτηθούν την αναστολή πληρωμής του ποσού αυτού για ένα έτος και τη χορήγηση έκπτωσης 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς, υπό την προϋπόθεση ότι θα τους εξοφλούν εμπρόθεσμα.

Για να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Κυριακή 30.04.2017. Επειδή όμως παρεμβάλλεται Σαββατοκύριακο και η αργία της Πρωτομαγιάς πιθανότατα η επιχείρηση θα παρατείνει την προθεσμία.  

Σημειώνεται πως από το "πάγωμα" της οφειλής εξαιρούνται οι πελάτες με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και Αγροτικό), για τους οποίους ισχύουν άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση τηλεφωνικά στο 11770 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ μέχρι και τις 30 Απριλίου.

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ

Στο μεταξύ ο ΔΕΔΔΗΕ υπενθυμίζει ότι θα ισχύσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, από 1 Μαΐου 2017 έως 31 Οκτωβρίου 2017, το οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό), με συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00). Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τον Προμηθευτή τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass