ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ"

Τέλος εποχής για τα «Carrefour» στη Λάρισα

Δημοσίευση: 27 Απρ 2017 22:55

To πρώτο υπερμάρκετ που είχε έρθει στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και στη Λάρισα αργότερα, με την επωνυμία Continent και μετέπειτα Carrefour περνά στη νέα εποχή με τη λειτουργία του πλέον υπό την επωνυμία «Σκλαβενίτης»...

 Μετά από πολυετή παρουσία στην τοπική αγορά το σήμα του γαλλικού ομίλου, που παραμένει κραταιός σε άλλες διεθνείς αγορές, δεν υπάρχει πια σε καταστήματα του νομού.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Carrefour είχε εισέλθει στην ελληνική αγορά το 2000 και είχε συστήσει κοινή εταιρεία με τον όμιλο Μαρινόπουλου. Το 2012 ο γαλλικός όμιλος αποχώρησε από την ελληνική αγορά, όμως το σήμα Carrefour παρέμεινε, καθώς η «Μαρινόπουλος» έγινε αποκλειστικός δικαιοδόχος της Carrefour στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Τα καταστήματα που λειτουργούν πλέον με το σήμα «Σκλαβενίτης», καθώς όλα τα καταστήματα της Μαρινόπουλος έχουν περάσει από την 1η Μαρτίου στον έλεγχο της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη με τις ταμπέλες του νέου ομίλου να δεσπόζουν στην κορυφή των καταστημάτων σηματοδοτώντας και το πέρασμά τους στη νέα εποχή. Πλέον ο όμιλος Σκλαβενίτη αποτελεί τον μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο στην Ελλάδα, έχοντας πλέον 560 καταστήματα στο δίκτυό του, συμπεριλαμβανομένων σε αυτά και 18 καταστημάτων στην Κύπρο.

Σημειώνεται πως ο Σκλαβενίτης είχε και πριν παρουσία στη Λάρισα από το 2015 στη χονδρική με την απόκτηση του Τhe Mart (του πρώην Makro), επί της Φαρσάλων και πλέον αποκτά παρουσία και στη λιανική αγορά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

(φωτ. Βασ. Ντάμπλης)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass