ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΕΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TAXHEAVEN

Φορολογικό πανόραμα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 29 Απρ 2017 12:05

 Ένα μαραθώνιο φορολογικό σεμινάριο, που θα καλύψει όλη την ύλη και το περιεχόμενο των σημαντικότερων θεμάτων που απασχολούν σήμερα του φοροτεχνικούς - λογιστές διοργανώνει την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Μαίου, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας.

Στο φορολογικό… πανόραμα, διάρκειας 9 ωρών, όπου θα συζητηθούν και θα αναλυθούν ζητήματα για το εισόδημα, τα ΕΛΠ, τη φορολογία των αγροτών, των κατοίκων εξωτερικού και πολλά ακόμα, εισηγητές θα είναι η κορυφαία επιστημονική ομάδα του κόμβου TAXHEAVEN, δηλαδή οι Κων. Γραβιάς, Κων. Νιφορόπουλος, Κων. Κουλογιάννης, Δημ. Καρποδίνης και Κων. Ντρούκας. Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "DIVANI", θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7.30 το απόγευμα ενώ το κόστος συμμετοχής ορίστηκε στα 20 ευρώ.

 Το σεμινάριο, ανάλογα με τη θεματολογία του έχει χωριστεί σε 4 ενότητες ως εξής:

* Α΄ ΕΝΟΤΗΤΑ 10:00-11:50: Φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων και θέματα νομικών προσώπων - υποβολή δηλώσεων Ε1 2016 (βασικές αλλαγές νέοι κωδικοί κα) -ανείσπρακτα ενοίκια -φορολογία μερισμάτων, αμοιβές μελών εταιριών, συμπλήρωση πινάκα Κ Ε3 κ.α.

* Β΄ ENOTHTA 12:10-14:00: Ποιοι υποχρεούνται εφαρμόσουν και ποιοι απαλλάσσονται από τα ΕΛΠ, πρακτικές εφαρμογές, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, διαδικασίες εγκρίσεων και ανάρτησης των χρηματοοικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ.

* Γ΄ ENOTHTA 15:00-16:50: Φορολογία αγροτών-αγροτικές επιδοτήσεις, ενισχύσεις - ασφαλιστικό αγροτών - φορολόγηση κατοίκων εξωτερικού με εισοδήματα στην Ελλάδα - φορολόγηση εισοδημάτων αλλοδαπής προέλευσης φυσικών και νομικών προσώπων κ.α.

Δ΄ ENOTHTA 17:10-19:30: Αδήλωτα εισοδήματα( Ν.4446/2016) - πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής φόρων, μη καταβολή παρακρατούμενων φόρων, πρόστιμα για παραβάσεις ΦΠΑ - Κίνδυνοι από τη μεταφορά της έδρας αυτοαπασχολουμένων και εταιρειών σε κράτη που παρέχουν προνομιακό φορολογικό καθεστώς κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass