ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εντείνονται οι διακοπές ρεύματος

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 8:36

Παρέμβαση ενάντια στις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ σε μικρούς εμπόρους, αυτοαπασχολούμενους και νοικοκυριά, οι οποίες έχουν πάρει τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί πραγματοποίησε αντιπροσωπεία συνδικαλιστών και μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και της Γραμματείας Λάρισας της ΠΑΣΕΒΕ, την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της ΔΕΗ στη Λάρισα.


Σύμφωνα με ανακοίνωσε της γραμματείας "η παρέμβαση έγινε με αφορμή τη διακοπή ρεύματος λόγω χρεών σε μικρομάγαζο αυτοαπασχολούμενης, μέλους του ΕΣΛ, από την οποία η επιχείρηση ζητούσε εκβιαστικά να καταβάλει άμεσα 730 ευρώ για την επανασύνδεση, θέτοντας σε κίνδυνο ολικής καταστροφής των ευπαθών προϊόντων που διατηρεί στα ψυγεία. Με άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση η αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών της ΠΑΣΕΒΕ εξέφρασε την διαμαρτυρία της στους προϊσταμένους της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ, καταφέρνοντας την επανασύνδεση του ρεύματος και τον νέο διακανονισμό της οφειλής".
Με αφορμή το περιστατικό αυτό η γραμματεία Λάρισας της ΠΑΣΕΒΕ καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία αξιοποιεί τη χιλιοειπωμένη επιχειρηματολογία περί «μπαταχτσήδων» και ετοιμάζει νέες αυξήσεις στα τιμολόγια των μικρών εμπόρων και των λαϊκών νοικοκυριών, με πρόσχημα τα ελλείμματα τις ΔΕΗ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass