ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Ψαχτήρι» για επενδύσεις και επιδοτήσεις

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 15:35

 Ενημέρωση με "ένα κλικ" για το σύνολο των διαθέσιμων -θεσμοθετημένων-  χρηματοδοτικών εργαλείων και επιδοτήσεων, υπόσχεται στην ελληνική επιχειρηματικότητα, η Τράπεζα Πειραιώς. Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει την πολύ μικρή επιχειρηματικότητα (τζίρος έως 2,5 εκ. ευρώ) με χορηγήσεις της τάξης του 1,2 δισ. αι τη μεσαία επιχειρηματικότητα (τζίρος έως 50 εκ.  με ακόμη 3 δισ. ενώ ήδη από τα ύψους 40 δισ. επιχειρηματικά δάνεια που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της, τα 23 δισ. αφορούν της μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


   Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Παρασκευή 12 τρέχοντος ανοίγει τις πύλες της η νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη, «360° Funding» (www.360funding.gr)  με στόχο την ελεύθερη, απλοποιημένη και χωρίς κόστος, πρόσβαση σε όλο το φάσμα των πληροφοριών που ενδιαφέρει τις επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης. Με το 360ο Funding της Τράπεζας Πειραιώς, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης σε υφιστάμενους ή εν δυνάμει επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες για όλες τις ευκαιρίες χρηματοδοτικής ενίσχυσης, εθνικές (ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αναπτυξιακός νόμος) και ευρωπαϊκές (πχ. HORIZON 2020) τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν για να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια. Το περιεχόμενο του 360° Funding ανανεώνεται συνεχώς και παρέχει στους ενδιαφερόμενους εντελώς δωρεάν:
- Πρόσβαση σε όλη την επικαιρότητα σχετικά με τις χρηματοδοτικές ενισχύσεις και δυνατότητα λήψης newsletter για τακτική ενημέρωση
- Χρήση της μηχανής αναζήτησης για να εντοπίζουν το πρόγραμμα ενίσχυσης που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας
 - Ενημέρωση με e-mail ή SMS για όλα τα νέα προγράμματα (προκηρύξεις) που ταιριάζουν στο επιχειρηματικό τους προφίλ
 - Εξειδικευμένους ενημερωτικούς οδηγούς για τα προγράμματα ενίσχυσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass