ΣΤΙΣ 25 ΚΑΙ 26 ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

Την ερχόμενη εβδομάδα η πληρωμή του ΚΕΑ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 15:35

Σταδιακά την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ. Ήδη το  Υπ. Εργασίας ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 43.989.884  για την πληρωμή του επιδόματος Μαΐου σε 195.584 δικαιούχους.


Όπως είναι γνωστό όσοι δικαιούνται ποσά άνω των 100 ευρώ τα μισά χρήματα θα πιστωθούν στις ειδικές κάρτες που αποστέλλονται από τις τράπεζες. Στις κάρτες πιστώνονται χρήματα αλλά δεν μπορεί να γίνει ανάληψη τους αλλά μόνο αγορές. Όσοι έκαναν αίτηση τον Απρίλιο, δεν θα πληρωθούν τώρα αφού οι εγκεκριμένες αιτήσεις κάθε μήνα πληρώνονται τον επόμενο. Και αυτό γιατί απαιτείται χρόνος για τον πλήρη έλεγχο των στοιχείων των δικαιούχων, την προετοιμασία και μεταφορά προς τις τράπεζες των αρχείων πληρωμών και τις διαδικασίες στις τράπεζες που τηρούνται οι λογαριασμοί και εκδίδονται οι κάρτες.
Θυμίζουμε πως για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, το ποσό του ΚΕΑ είναι 200 ευρώ τον μήνα. Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, αντιστοιχούν πρόσθετα 100 ευρώ τ, ενώ για κάθε ανήλικο μέλος, υπάρχει προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα. Το ανώτατο ποσό της εισοδηματικής ενίσχυσης αντιστοιχεί σε 200 ευρώ το μήνα για έναν ενήλικα και σε 400 ευρώ για τετραμελή οικογένεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass