ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ

Νέα διοίκηση εκλέγουν οι χρυσοχόοι

* Την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο Χρ. Γουργιώτης

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2017 15:55

Τα νέα τους διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία εκλέγουν σήμερα τα μέλη του συλλόγου Αργυροχρυσοχόων - Ωρολογοποιών ν. Λάρισας. Οι αρχαιρεσίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, των αντιπροσώπων στην κλαδική Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΚΩ) και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν στο Επιμελητήριο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

Οι υποψήφιοι, που μετέχουν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, είναι οι εξής:

* Για Διοικητικό Συμβούλιο: Βούλγαρης  Ιωάννης, Γλατσίδας Ευάγγελος, Γαλάνης Χρυσοβαλάντης, Γάτσα Άννα, Κατσούλης Ιωάννης, Κούρτης Βασίλειος, Μπόμπολος Νικόλαος, Μπούλμπος Ηλίας, Πορφυρίδης Ιορδάνης και Χατζηλιώντας Χρήστος.   

* Για την ΠΟΒΑΚΩ: Βούλγαρης  Ιωάννης, Γλατσίδας Ευάγγελος, Γαλάνης Χρυσοβαλάντης,  Γάτσα  Άννα, Γουργιώτης Γεώργιος, Κατσούλης Ιωάννης, Μπούλμπος Ηλίας, Πορφυρίδης Ιορδάνης και Χατζηλιώντας Χρήστος.   

* Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Αγγέλης Γεώργιος, Γούναρης  Δημήτριος, Νικολάου Αθανάσιος και Χασαμπαλιώτης Δημήτριος. 

 Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η απολογιστική συνέλευση του συλλόγου, εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός ενώ οι υποψήφιοι παρουσίασαν τις θέσεις και τις προτάσεις για τα ζητήματα του συλλόγου και του κλάδου γενικότερα.  Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τόσο ο πρόεδρος Χρ. Γουργιώτης όσο και ο γραμματέας Γιώργ. Ραχμανίδης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ενεργή συνδικαλιστική δράση, καθώς αποφάσισαν μετά από 6 συνεχόμενες θητείες να μη θέσουν υποψηφιότητα για τα διοικητικά όργανα, ανοίγοντας το δρόμο σε νεότερους συναδέλφους.  

" Ήταν τιμή για μένα που υπηρέτησα ως πρόεδρος το σύλλογο για τόσες διαδοχικές θητείες, τόνισε ο κ. Γουργιώτης. Αφήνω πίσω μου ένα ισχυρό ανεξάρτητο σύλλογο, που υποστηρίζει με σοβαρότητα, θέληση και αποφασιστικότητα τα πραγματικά συμφέροντα των μελών του. Θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια επιδιώξαμε όλοι μαζί, συνειδητά, να ενισχύσουμε το κύρος του και να καταστεί ένας ζωντανός πομπός και δέκτης μηνυμάτων της αγοράς"…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass