Απίστευτο πρόστιμο από εφοριακό

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 15:06

Ο παραλογισμός δεν έχει όρια και στην προσπάθεια να ξεπεραστούν οι στόχοι φαίνεται πως πολλοί εφοριακοί κόβουν πρόστιμα που στέλνουν την όποια λογική ...περίπατο!

Όπως αποκαλύπτει το taxheaven.gr, προϊστάμενος ΔΟΥ επέβαλε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη ταβέρνας γιατί είχε στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του τρεις κουβάδες αλάτι συνολικής αξίας 20 ευρώ (με το ΦΠΑ) χωρίς να έχει εκδώσει στοιχείο αυτοπαράδοσης. Το πρόστιμο βασίστηκε σε έκθεση ελέγχου υπαλλήλων της ίδιας ΔΟΥ.
Ο φορολογούμενος προσέφυγε στην Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, η οποία όπως ήταν φυσικό ακύρωσε το πρόστιμο αφού όπως αναφέρεται στην απόφασή της, η προσφεύγουσα εταιρεία δεν είχε την υποχρέωση να εκδώσει φορολογικό στοιχείο αξίας πριν από τον χρόνο έναρξης της αποστολής των επίμαχων αγαθών. Με λίγα λόγια το πρόστιμο επιβλήθηκε χωρίς να υπάρχει μεταφορά (το όχημα του επιχειρηματία ήταν σταθμευμένο) πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φόρτωση όλων των αγαθών που προορίζονταν για αυτοπαράδοση και φυσικά πριν ξεκινήσει το αυτοκίνητο το δρομολόγιό του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass