Διεθνής διάκριση για την Πειραιώς Factoring

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2017 15:07

Αύξηση του μεριδίου αγοράς, ενίσχυση της κερδοφορίας της (αύξηση 10% του κύκλου εργασιών της, ο οποίος ανήλθε σε 1,7 δισ.) και διατήρηση των NPLs σε χαμηλά επίπεδα πέτυχε κατά το 2016 η Πειραιώς Factoring.

Οι δραστηριότητες της Πειραιώς Factoring  επικεντρώθηκαν στη διατήρηση και τη διεύρυνση του υγιούς χαρτοφυλακίου στηρίζοντας την επιχειρηματική της πελατεία, μέσω συνεργειών με τη μητρική τράπεζα για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (υπηρεσιών). Η υλοποίηση των στόχων της επετεύχθη με συνεχή προσπάθεια παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών, υψηλής προστιθέμενης αξίας.
Παράλληλα, η Πειραιώς Factoring, ως μέλος του Διεθνούς Οργανισμού “FactoringFactorsChainInternational (FCI)”, στον οποίο συμμετέχουν περισσότερα από 400 μέλη από 90 χώρες στον κόσμο, πέτυχε το 2016  παγκόσμια διάκριση από τον εν λόγω Οργανισμό, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάταξη αυτή είναι βελτιωμένη κατά 12 θέσεις, δεδομένου ότι το 2015 κατείχε την 20η θέση.
Η Πειραιώς Factoring, ακολουθώντας την στρατηγική του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, συνέχισε την προσπάθεια στήριξης της επιχειρηματικής πελατείας της, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην εξωστρέφεια των Ελληνικών επιχειρήσεων μέσω των υπηρεσιών του Διεθνούς Factoring, διασφαλίζοντας την επιχειρηματική πελατεία της από πιστωτικό ρίσκο και εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη χρηματοδότηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass