Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις πωλήσεις από τον ΣΘΕΒ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2017 15:16

Αφουγκράζοντας τις ανάγκες των μελών του ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Ακούω τον πελάτη, αφουγκράζομαι τις ανάγκες του μιλώ και πουλάω".


Στόχος του σεμιναρίου διάρκειας 6 ωρών που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ( ώρα: 16:30-21:30), είναι να περιγράψει μια άλλη, πιο σύγχρονη διάσταση της τακτικής των πωλήσεων, η οποία καθιστά ουσιαστικά τον πωλητή σύμβουλο του πελάτη. Μια διάσταση η οποία δεν περιορίζεται μόνο στις έμφυτες ικανότητες του πωλητή αλλά και στον εφοδιασμό του με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίες θα του δώσουν τη δυνατότητα να πουλά δημιουργώντας ένα διάλογο βασισμένο και επικεντρωμένο πάντοτε στις ανάγκες του πελάτη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πωλητές και σε στελέχη τμημάτων πωλήσεων και εισηγητής θα είναι ο πανεπιστημιακός καθηγητής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Α. Μπερτσιμάς.  Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το κόστος  στα γραφεία του ΣΘΕΒ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass