ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΗΛ. ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ

Τρεις Θεσσαλοί στη διοίκηση του συνδέσμου εμπόρων δέρματος

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 15:00

Τη νέα του διοίκηση που θα τους εκπροσωπεί τα επόμενα τρία χρόνια εξέλεξαν τα μέλη του Συνδέσμου Εμπόρων & Eξαγωγέων Aκατέργαστων Δερμάτων Ελλάδος.

Οι εκλογές έγιναν στο Επιμελητήριο Λάρισας κατά τη διάρκεια της απολογιστικής γενικής συνέλευσης και η νέα διοίκηση που εξελέγη συγκροτήθηκε σε σώμα με το Λαρισαίο Ηλία  Κοντοθανάση να αναλαμβάνει εκ νέου το τιμόνι του Συνδέσμου.
Ειδικότερα η νέα διοίκηση που συγκροτήθηκε ήδη σε σώμα είναι η εξής: Πρόεδρος Ηλίας Κοντοθανάσης (Λάρισα), α΄αντιπρόεδρος Νικ. Βιδάλης (Ξάνθη),  β΄αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γκέλης (Θήβα) , γεν. γραμματέας Δημ Μαραγιάννης (Αγρίνιο), ταμίας Ιωάννης Τζίνης (Λάρισα) και μέλη Κων. Κουκουράβας (Τρίκαλα) και Αλεξ. Μαρκουπουλιώτης (Αθήνα)   
Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος σύνδεσμος, ο οποίος έχει πανελλαδική εμβέλεια, ιδρύθηκε το 2015. Στη σύστασή του, και στη δημιουργία του καταστατικού, συμμετείχαν 30 μέλη ενώ σήμερα ξεπερνούν τα 50 με το σύνδεσμο να έχει καθαρά εξαγωγικό προσανατολισμό. Η δυναμική μάλιστα της Λάρισας στο εμπόριο ακατέργαστων δερμάτων είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς καλύπτει το 60% του συνολικού εξαγωγικού εμπορίου της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη του συνδέσμου, που είναι από όλες τις ελληνικές περιφέρειες, κατάφεραν να συγκροτηθούν συλλογικά, χάρη στην συμβολή και συμπαράσταση του προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημ. Αδάμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass