ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σχεδιασμός και διαχείριση προγραμμάτων

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2017 16:22

Σεμινάριο με θέμα "σχεδιασμός και διαχείριση ευρωπαϊκών και συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων» διοργανώνει στη Λάρισα το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Λάρισας, από 11 έως και 18 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια 15 ωρών. Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής: Δευτέρα 11/12 από 16:00 – 21:00, Τετάρτη 13/12 16:00 – 21:00 και Δευτέρα 18/12 16:00 – 21:00.
 Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο οικονομολόγος- European Initiatives Consultant  (PhD, MSc, BSc) Βασίλειος Μητσιός, ενώ στην αρχή προβλέπονται τρεις 20λεπτες παρουσιάσεις από καθηγητές της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ως ακολούθως:
• «Η κοινωνική επιχειρηματικότητα ως νέο μοντέλο οργάνωσης της εργασίας στην Ελλάδα και εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας». Εισηγητής:  Δρ. Λαζαρίδης Θεμιστοκλής
• «Νέες Τεχνολογίες και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα Επιστημόνων Λογιστικής και Χρηματο-οικονομικής». Εισηγητής:  Δρ. Νικολόπουλος Σωτήριος
* «Η οικονομική και προσωπική δικτύωση ως κρίσιμοι συντελεστές επιτυχίας μιας νεοφυούς ε-πιχείρησης». Εισηγητής:  Δρ. Γεώργιος Μπλάνας
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του ΟΕΕ, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις  εκτός αν είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Επίσης χωρίς την υποχρέωση οικονομικής εισφοράς, έχουν όλοι οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας.  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.
Για συμμετοχή καθημερινά από 8:30 έως 14:30 στο 2410-531422 και στο oee7pt@oe-e.gr. ενώ για περισσότερες πληροφορίες 6978-336538 (Νικ. Δεδούσης).  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass