ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ

Σημαντική συνεργασία Επιμελητηρίου - ΕΕΤΕΜ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2017 15:55

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. είχε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαλέξης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Παπαλέξη για τα προβλήματα του κλάδου τους αλλά και για τις δράσεις που πραγματοποιούν. Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης ΕΠ.ΑΝ.ΕΚΚΙΝΗΣΗ αναφέρθηκε στον ρόλο του Επιμελητηρίου Λάρισας και τη σημαντικότητα της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων προτείνοντας και την πραγματοποίηση σεμιναρίων σε θέματα που αφορούν τα μέλη της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. και παράλληλες δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον συνδυασμό του κ. Παπαλέξη είναι υποψήφιοι και δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. οι κ. Βαρταλάς Παναγιώτης Β’ αντιπρόεδρος και το μέλος Ζησάκης Ιωάννης.

Στη συνάντηση παρίσταντο οι κ.κ.: Γεώργιος Βαρταλάς πρόεδρος ΝΤ Λάρισας, Αθανάσιος Κωνσταντάκος αντιπρόεδρος Α’ ΝΤ Λάρισας ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ, Βαρταλάς Παναγιώτης αντιπρόεδρος Β' ΝΤ Λάρισας ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ, Ζησάκης Ιωάννης μέλος ΝΤ Λάρισας Μηχανικός Δομικών Έργων ΤΕ, Καραβιδές Γεώργιος μέλος ΝΤ Λάρισας τοπογράφος μηχανικός ΤΕ, Μίχος Τριαντάφυλλος μέλος ΝΤ Λάρισας μηχανικός Περιβάλλοντος Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης ΤΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass