Πανελλαδική απεργία την Κυριακή στο εμπόριο

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 15:00

Προσκλητήριο μαζικής συμμετοχής στην πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου για αύριο Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, απηύθυνε η διοίκηση του συλλόγου Υπαλλήλων-Εμπορουπαλλήνων του ν. Λάρισας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία ακόμα κινητοποίηση που στόχο έχει να εναντιωθεί στην κυβερνητική απόφαση για εργασία ορισμένες Κυριακές το έτος. Σύμφωνα με το σύλλογο οι εμποροϋπάλληλοι, «για μια ακόμα χρονιά, καλούνται να εργαστούν για πάνω από 30-40 συνεχόμενες ημέρες, οι περισσότεροι χωρίς ρεπό, χωρίς ξεκούραση, χωρίς καν πρόσθετη αμοιβή 75% για τις Κυριακές τους».

Καλούμε τους εμποροϋπαλλήλους του νομού μας να μαζικοποιήσουν το κλαδικό σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων -Εμποροϋπαλλήλων. Το μόνο σωματείο που ενώνει την πάλη όλων των εργαζομένων του κλάδου, τους εργαζόμενους στο κλάδο του εμπορίου. 

Ταυτόχρονα η διοίκηση του συλλόγου χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στην προχθεσινή απεργία, που συγκρούστηκαν με την μεγαλοεργοδοσία και τους πολιτικούς της εκφραστές, που γύρισαν την πλάτη στον παλιό και νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να παρεμποδίσει την οργάνωση και αντίσταση των εργαζομένων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass