Με αργά βήματα η υπογραφή της Σ.Σ.Ε. στον ΟΤΕ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2018 15:12

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση της διαπραγματευτικής ομάδας της ΟΜΕ–ΟΤΕ με εκπροσώπους της διοίκησης του ΟΤΕ για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

"Σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση, όπως ενημερώνει η Ομοσπονδία, η διοίκηση προσήλθε με μικρές βελτιώσεις στη δική της πρόταση οι οποίες αφορούν κυρίως τους νέους και χαμηλόμισθους εργαζόμενους και οι οποίες δεν οδηγούν από μόνες τους σε υπογραφή Σ.Σ.Ε. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμφωνήσουμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων σε υπογραφή Σ.Σ.Ε. είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα δύο έτη με αυξήσεις που θα αγγίζουν το σύνολο των εργαζομένων και της διάρκειας της σύμβασης. Από πλευράς μας έχουνε γίνει βήματα και προσπάθειες για λύση και αναμένουμε και από πλευράς διοίκησης να γίνουν ουσιαστικά βήματα προόδου χωρίς άλλες δικαιολογίες. Τις επόμενες ημέρες και αφού έρθει το καταληκτικό κείμενο της πρότασης του ΟΤΕ για υπογραφή Σ.Σ.Ε. τα όργανα της Ομοσπονδίας θα αποφασίσουν για το αν θα γίνει δεκτό ή όχι με αίσθημα ευθύνης και ρεαλισμού".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass