ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΧΡ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Νέα διοίκηση απέκτησαν οι εγκαταστάτες ανελκυστήρων

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2018 15:26

Ο Χρήστος Καραχάλιος θα συνεχίσει να ηγείται στο σύνδεσμο αδειούχων εγκαταστατών & συντηρητών ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδος καθώς το νεοεκλεγέν 7μελές διοικητικό συμβούλιο ανανέωσε την εμπιστοσύνη  στο πρόσωπό του και για την επόμενη τριετία.

Ειδικότερα η νεοσυσταθείσα διοίκηση του συνδέσμου  συγκροτήθηκε χθες σε ειδική συνεδρίαση σε σώμα κατανέμοντας τα αξιώματα ως εξής: Πρόεδρος Καραχάλιος Χρήστος, αντιπρόεδρος Κολλάτος Μιλτιάδης, γ.γ. γραμματέας Παπαχρήστος Π. Γεώργιος,  ταμίας Παναγόπουλος Κωνσταντίνος, αναπλ. γ. γραμματέας Κονδυλόπουλος Γεώργιος, μέλη Ντιροκάλτσης Κωνσταντίνος και Σταμάτης Παναγιώτης.
Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Δημ. Λιανός-Μπέλλος, Αντ. Χαλάτσης και Ηλ. Τσιπλικιάρης. Αντιπρόσωποι στην κλαδική Ομοσπονδία ανακηρύχθηκαν οι: Χρ. Καραχάλιος, Μιλτ. Κολλάτος, Γ. Αλευράς, Γ. Κονδυλόπουλος, Κ. Παναγόπουλος, Γ. Παπαχρήστος, Δ. Λιανός-Μπέλος, Αντ. Χαλάτσης, Κων. Ντιροκάλτσης και Παν. Ντεμίρης, ενώ για την τοπική Ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) εξελέγησαν οι Κων. Παναγόπουλος, Γ. Αλευράς, Χρ. Καραχάλιος και Γ. Παπαχρήστος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass