ΑΠΟ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Εκατοντάδες ακίνητα στο «σφυρί»...

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 15:21

Εκατοντάδες ακίνητα, από ξενοδοχεία και βίλες έως βιομηχανικά ακίνητα, αγροτεμάχια και θέσεις στάθμευσης αλλά και για πολλοστή φορά το «Αίολος Κεντέρης» βγαίνουν στο «σφυρί» αυτή την εβδομάδα. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί για αυτή την εβδομάδα 749 πλειστηριασμοί για χρέη στις τράπεζες ενώ από την άλλη εβδομάδα ξεκινούν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για οφειλές στο Δημόσιο. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ έχουν αναρτηθεί 15 πλειστηριασμοί ακινήτων εκ των οποίων οι 12 έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν στις 27 Απριλίου και οι 3 στις 16 Μαΐου.


Oι τράπεζες επιταχύνουν τις διαδικασίες στην προσπάθεια περαιτέρω μείωσης των κόκκινων δανείων και έτσι οι πλειστηριασμοί ανεβαίνουν πλέον κατά εκατοντάδες στην πλατφόρμα. Συνολικά έχουν αναρτηθεί 6.652 πλειστηριασμοί, πολλοί από τους οποίους έχουν ανασταλεί μετά από ρύθμιση που υπέβαλλαν οι οφειλέτες ενώ μεγάλος αριθμός των πλειστηριασμών κηρύσσεται άγονος.
Μεταξύ άλλων στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Πλειστηριασμών έχουν αναρτηθεί πολυτελείς επαύλεις, οικόπεδα, βιομηχανικά ακίνητα, καθώς και ακίνητα με πολύ υψηλή τιμή πρώτης προσφοράς.
ΟΜΑΛΗ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
Στο μεταξύ η ομαλή λειτουργία του συστήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, , καθώς και με τους προέδρους των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων. Από τους συμβολαιογράφους τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τον κλάδο τους, όπως είναι οι βελτιώσεις στον Κώδικα Συμβολαιογράφων, ο νέος διαγωνισμός κ.ά. Ο κ. Κοντονής ζήτησε οι προτάσεις των συμβολαιογράφων να υποβληθούν γραπτώς, προκειμένου να εξεταστούν το συντομότερο δυνατόν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass