Ο όμιλος ALFA WOOD σε διεθνές forum στην Αγ. Πετρούπολη

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2018 15:06

Ο όμιλος ALFA WOOD παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της, κυρίου Αντώνη Αδαμόπουλου έλαβε μέρος στο ST. PETERSBURG INTERNATIONAL ECONOMIC FORUM - SPIEF'18, το οποίο διεξήχθη από τις 23 έως 26 Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη.

Περισσότεροι από 10.000 επιχειρηματίες διεθνών εταιρειών, αρχηγών κρατών, πολιτικών ηγετών και σημαντικών προσωπικοτήτων από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στο φετινό Forum στη Ρωσία με σημαντική ελληνική παρουσία της ALFA WOOD GROUP. Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ πολλών διμερών συναντήσεων επικαρπώθηκε ο κος Αντ. Αδαμόπουλος, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση των εξαγωγών του ομίλου. Είχε επιπλέον την τιμή να παραστεί σε κλειστό γεύμα με τον υπουργό Δασών της Ρωσίας κύριο ΙVAN VALENTIK ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και οι κατάλληλες συνθήκες για εισαγωγή ξυλείας από τη Ρωσία, απαραίτητης πρώτης ύλης για τη λειτουργία των τριών παραγωγικών μονάδων ξύλου του ομίλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass