"Φρένο" στην οικοδομή το Μάρτιο

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ - ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 15:08

Μείωση 3,6% σημείωσε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Μάρτιο εφέτος, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Ειδικότερα, τον Μάρτιο εκδόθηκαν στο σύνολο της χώρας 1.339 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 271,6 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 1.132,6 χιλιάδες m3 όγκου.

Με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί μείωση 2% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, αύξηση 1,2% στην επιφάνεια και μείωση 3,6% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017. Το α' τρίμηνο, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει αύξηση 6,4% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 9,5% στην επιφάνεια και 1,9% στον όγκο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου- Μαρτίου 2017.

Πάντως στο τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2018, η συνολική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει, στο σύνολο της χώρας, αύξηση κατά 6,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 11,8% στην επιφάνεια και κατά 4,2% στον όγκο, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του έτους 2017. Αντίστοιχα, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα, εμφανίζει στο σύνολο της Χώρας, αύξηση κατά 6,4% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 9,5% στην επιφάνεια και κατά 1,9% στον όγκο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass