Ψηφιακός ο ασφαλιστικός βίος των ασφαλισμένων

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2024 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2023 11:30

Τέλος στην αναζήτηση των ενσήμων στις παλιές καρτέλες και περαιτέρω επιτάχυνση του ρυθμού έκδοσης των συντάξεων θα φέρει η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης του ασφαλιστικού βίου των ασφαλισμένων όπως τονίζει ο Διοικητής του e -ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ertnews.

Επίσης, αναφέρθηκε στις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του οργανισμού που έρχονται το 2024, αλλά και στις πρωτοβουλίες για συντόμευση της διαδικασίας πιστοποίησης αναπηρίας.
Στο μεταξύ, αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματός τους είδαν με την σύνταξη του Ιανουαρίου χιλιάδες εργαζόμενοι συνταξιούχοι. καθώς εφαρμόστηκε αμέσως μετά την ψήφιση του μίνι ασφαλιστικού η κατάργηση της περικοπής του 30%  της σύνταξης. Αυστηρά πρόστιμα, ωστόσο, προβλέπονται για όσους συνταξιούχους εντοπιστούν να μην δηλώνουν την εργασία τους.
Την εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από το έλλειμμα καθώς και ηπιότερη δημοσιονομική προσαρμογή, ως αντάλλαγμα για περισσότερες επενδύσεις στην πράσινη ενέργεια και τις ψηφιακές τεχνολογίες, αποφάσισε χθες το συμβούλιο ecofin. Πρόκειται για δύο σημεία τα οποία ικανοποιούν πλήρως τις ελληνικές θέσεις.
Στην πρώτη γραμμή των επενδύσεων αναμένεται να παραμείνει η ελληνική κτηματαγορά και τη νέα χρονιά με αύξηση των αγοραπωλησιών ακινήτων, παρά την άνοδο των επιτοκίων και την έκρηξη των τιμών των κατοικιών. Μάλιστα τα έσοδα του προϋπολογισμού από τις μεταβιβάσεις προβλέπονται αυξημένα κατά 36,2%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass