Χριστουγεννιάτικη γιορτήστο Κέντρο Ημέρας Ανοιας

Με παραδοσιακά έθιμα και τη χορωδία του ναού του Αγ. Νικολάου

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2024 17:53

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας της Εταιρίας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο του Κέντρου Ημέρας, με πολυπληθή παρουσία ωφελουμένων και φροντιστών, γιορτή που πλαισιώθηκε υπέροχα από τις παιδικές φωνές της χορωδίας του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Λάρισας.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας και Καθηγητής Νευρολογίας, Ευθύμιος Δαρδιώτης απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του και δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και στήριξης στους συνανθρώπους που ζούνε με άνοια και στις οικογένειές τους. Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας απήγγειλαν ποιήματα και ανάγνωσαν παραδοσιακά έθιμα των Χριστουγέννων, ενώ η χορωδία υπό τη διεύθυνση της κ. Αλεξάνδρας Ντόβα-Οικονόμου και με συντονίστρια την κ. Μαρία Μουρτζανού χρωμάτισε μελωδικά τη γιορτή, αποδίδοντας ύμνους και υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ ευχαριστεί θερμά τη χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λάρισας, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή και εύχεται χρόνια πολλά με αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass