Να καταβληθούν χωρίς άλλες καθυστερήσεις, άμεσα οι αποζημιώσεις σε επιχειρήσεις - πολίτες

-ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ -ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2024 12:00

Την ανάγκη να καταβληθούν χωρίς άλλες καθυστερήσεις οι αποζημιώσεις των άμεσα αλλά και των έμμεσα πληγέντων επιχειρήσεων, αλλά και των απλών πολιτών που χτυπήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον νομό και όλη τη Θεσσαλία, τόνισε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια λαμπρής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε γνωστό κέντρο διασκέδασης (ΡΕΤΙΡΕ) στο κέντρο της Λάρισας.

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση σε όλους τους βουλευτές του νομού και στους εκπροσώπους της Περιφέρειας και του Δήμου, να πιέσει ο καθένας από την πλευρά του προκειμένου η πολιτεία να δράσει άμεσα χωρίς άλλη αναβλητικότητα, για να μπορούμε να μιλάμε για εμπόριο στη Θεσσαλία, αλλά και για λειτουργικές επιχειρήσεις.
Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν και όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της λαμπρής εκδήλωσης, επισήμανε πως «το 2023 δεν είναι μία χρονιά που θα θέλουμε να θυμόμαστε. Συνέβησαν γεγονότα τραγικά που μας στιγμάτισαν και επηρέασαν τις ζωές όλων μας. Οι επιπτώσεις είναι πλέον ορατές στην καθημερινότητά μας και βαραίνουν την ήδη δύσκολη υπάρχουσα κατάσταση που βιώνουμε ως έμποροι αλλά και ως πολίτες.
Οι επιχειρήσεις μας είναι σε ευάλωτη θέση και δυστυχώς ο χρόνος που περνάει δεν είναι υπέρ μας».
Για να συνεχίσει:
«Εάν και έχει αλλάξει όλη η μικροοικονομία του τόπου μας, η Θεσσαλία είναι ένας από τους μεγαλύτερους τροφοδότες της ελληνικής οικονομίας και για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε δυναμικά, παρ’ όλες τις προκλήσεις και τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε, γιατί αυτό μάθαμε να κάνουμε καλά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
Σήμερα λοιπόν είμαστε εδώ για να τα αφήσουμε όλα για λίγο πίσω και να περάσουμε όμορφα.
Να είστε βέβαιοι ότι ο ΕΣΛ θα είναι πάντα εδώ για όλους εσάς, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει ουσιαστικά και να διεκδικεί το καλύτερο μέλλον για το εμπόριο.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, να συνεχίσουμε με υγεία, αντοχή και δύναμη για όλα τα όμορφα που θα έρθουν και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλους μας τους προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς μας στόχους.
Ας είναι λοιπόν το 2024 μία χρονιά θετικών εξελίξεων, δημιουργίας και ελπίδας.
Τέλος ο πρόεδρος του ΕΣΛ ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΛ για την προσφορά 50 εισιτηρίων διαρκείας προς τον εμπορικό κόσμο της Λάρισας, στα πλαίσια της εξωστρέφειας της ομάδας.
Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Γαλλιού,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτ. Γιαννακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ. Δημήτριος Παπαλέξης, ενώ παρέστησαν πρόεδροι Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, Φορέων και Συλλόγων, εκπρόσωποι Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, επίτιμοι πρόεδροι, συνάδελφοι και φίλοι.
Γ. ΠΕΤΡΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass