ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Ανοίγουν οι πύλες του Gaea Lifestyle Center

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2008 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Με 57 καταστήματα και χώρους μαζικής εστίασης, καθώς και εύρος δραστηριοτήτων που θα φιλοξενηθούν ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο κοινό το Gaea Lifestyle Center, το εμπορικό κέντρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας. Η τελετή των εγκαινίων θα αρχίσει στις 8 το βράδυ, ενώ η λειτουργία του συνόλου των καταστημάτων θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μια επένδυση της τάξης άνω των 8 εκατ. ευρώ στην οποία προέβη η ΕΑΣ Λάρισας, προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αναγγελία των εγκανίων «να αναχαιτιστεί το κύμα εισροής ξένων κεφαλαίων στη θεσσαλική πρωτεύουσα».Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΕΑΣ και του εμπορικού κέντρου στοχεύουν σε δύο εκατ. επισκέπτες και περί τα 20 εκατ. ευρώ τζίρο, μέσα στο πρώτο 12μηνο λειτουργίας του Gaea. Το κέντρο καλύπτει 6.200 τ.μ. στεγασμένη έκταση, σε οικόπεδο συνολικά 10 στρ. Η δομή του συγκροτήματος αναπτύσσεται σε πέντε «επίπεδα», δύο υπόγεια (πάρκινγκ 240 θέσεων) και τρία υπέργεια: ισόγειο 3.200 τ.μ., όπου θα είναι καταστήματα, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες, α’ όροφος επίσης με καταστήματα επί το πλείστον και β΄όροφος (roof garden), όπου θα είναι συγκεντρωμένες οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (εστιατόρια και café).
Ο χώρος της εσωτερικής πλατείας θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενεί ομάδες κατοίκων (νέους, μητέρες, ανθρώπους τρίτης ηλικίας, άτομα με ειδικές ικανότητες, καθώς είναι πλήρως προσβάσιμο). Παράλληλα, θα υπάρχουν ειδικές ηλεκτρονικές υποδομές για την παροχή τουριστικών και πολιτιστικών πληροφοριών για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία. Τέλος, θα υπάρχει δυνατότητα ασύρματου (wi-fi) Διαδικτύου, ώστε να εξυπηρετούνται και οι ανάγκες επαγγελματικών συναντήσεων ή μαθητών-φοιτητών.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Στο Gaea Lifestyle Center έχουν εγκατασταθεί οι εξής επιχειρήσεις: (ισόγειο) «Octopus» (πρωτότυπα αντικείμενα μοντέρνου σχεδιασμού, είδη για το σπίτι, gadgets και διάφορα αξεσουάρ), «Just Perfect» (γυναικεία ένδυση), «Firmato» (επώνυμες φίρμες σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα), «Even» (ένδυση), «Defile» (κατάστημα γυναικείων ρούχων), «Delire» (ανδρική ένδυση), «Γερμανός», «Wind», «Galleria di Scarpe BooBoo» (είδη υπόδησης), «Fado» (αξεσουάρ), «Sergio Tacchini» (σπορ ένδυση-αξεσουάρ), «Παπαϊωάννου» (οπτικά), «Slalom» (street fashion), «Δανιάς 1946» (επώνυμα ρούχα για τη γυναίκα), «Unique Kids» (παιδική ένδυση), «Miss Manicure» (μανικιούρ και πεντικιούρ), καφέ «Elxis» και «Γαία», παιδότοπος και κομμωτήριο.
Στον πρώτο όροφο: «Voyage» (Grigio, είδη επώνυμης ένδυσης), «Must» (γουναρικά και επιλεγμένα γυναικεία ρούχα), «Me Gusto» (εσώρουχα), «Loft Home Gallery» (είδη σπιτιού). Στον δεύτερο όροφο: «Μπάτης» (ψαροταβέρνα), «Amante» (ιταλική κουζίνα).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass