ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΤΟ 98%, ΛΕΕΙ Η SONAE SIERRA – 120 ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Pantheon Plaza

* Στις 23 Οκτωβρίου η επίσημη τελετή εγκαινίων

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2008 3:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Στην τελική ευθεία μπαίνει το Pantheon Plaza, ο έτερος εμπορικός πολυχώρος που θα λειτουργήσει εντός του 2008 στη Λάρισα, μετά το Gaea της ΕΑΣ. Η επίσημη τελετή αναμένεται σε ένα μήνα, στις 23 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας έχει ήδη εκμισθωθεί το 98% της συνολικής g.l.a., ενώ τα καταστήματα που έχουν τοποθετηθεί εκεί ανέρχονται σε 120.
Υπενθυμίζεται ότι οι χώροι καταστημάτων και αναψυχής καλύπτουν 27.092 τ.μ. Ιδιοκτήτης και υπεύθυνος για την ανάπτυξη είναι κοινοπραξία της Sonae Sierra (50%), και της Rockspring Property Investment Managers Ltd για λογαριασμό του πελάτη τους, της PanEuropean Property Limited Partnership (50%). Το Pantheon Plaza θα στεγάσει περίπου 120 καταστήματα.
Μεταξύ των σημαντικών μεγάλων καταστημάτων που έχουν ήδη εκμισθώσει χώρους στο Pantheon Plaza περιλαμβάνεται το σουπερμάρκετ Aldi, τα Moovies Stars με τρεις αίθουσες προβολής, τα H&M, ένα πολυκατάστημα Fokas και χώρος bowling, ενώ το Media Markt έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του στο εμπορικό κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο, μαζί με τα H&M, Promod, Fokas, Mikyazy, Footlocker, G Star και Aldo εμφανίζονται για πρώτη φορά στην αγορά της Λάρισας, ενώ η αλυσίδα Kare που ειδικεύεται σε έπιπλα και είδη σπιτιού εισέρχεται στην αγορά της Ελλάδας μέσα από το πρώτο κατάστημά της στο Pantheon Plaza.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Το Pantheon Plaza θα περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα στον τομέα της ένδυσης, όπως τα BSB, Μούγερ, Kizis, Bill Cost, Pagoni, Badila, Sarah Lawrence, Accessorize, Adidas, Nautica, Notos exclusive, Dur, Gant, Timberland, Attrattivo, Bostonians, Mat Fashion, Bag stories, Lapin, Mandarino/Marasil, Tsakiris Mallas, Helmi, Ipekyol» αναφέρει ο Tiago Eiro, Υπεύθυνος Ανάπτυξης για όλα τα έργα στην Ελλάδα.
Παράλληλα, θα λειτουργούν Flocafe, Goodys, Hellas Melathron, Simply Burger και πολλών άλλων εστιατορίων και καφέ. Στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας παρουσία θα έχει η «Γερμανός», ενώ το «παρών» δίνει και το το κομμωτήριο Nestor Giannakis. Στόχος της εταιρείας είναι η προσέλκυση περίπου 5 εκατ. επισκεπτών, στο πρώτο δωδεκάμηνο λειτουργίας. Το κέντρο διαθέτει 1.500 δωρεάν θέσεις στάθμευσης. Υπενθυμίζεται ότι το ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 76,3 εκατ. ευρώ, ενώ, αφού λειτουργήσει, θα δημιουργήσει 900 θέσεις εργασίας. Το Pantheon Plaza αναπτύσσεται στην ανατολική πλευρά της παλιάς Εθνικής Οδού, 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, με ζώνη επιρροής 197.600 κατοίκους.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το Pantheon Plaza είναι το πρώτο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα που απέσπασε περιβαλλοντική πιστοποίηση ISO 14001 κατά το στάδιο της κατασκευής του. Η πιστοποίηση, που εκδίδεται από το Loyd’s Register Quality Association (LRQA), είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για τις Εργασίες Κατασκευής κατά την ανάπτυξη του Pantheon Plaza, του οποίου οι βασικές αρχές και οι βέλτιστες πρακτικές καθορίζονται μέσα στο πλαίσιο του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (EMS) της Sonae Sierra. To EMS της Sierra, που έχει πιστοποιηθεί σε εταιρικό επίπεδο από το 2005, καλύπτει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας και εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησής της. Στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων και προωθεί τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων της εταιρίας στον τομέα αυτό, με έμφαση στην αειφορία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass