ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣ SCAVOLINI, DONATIARMADI, ERNESTOMEDA

Σημαντική αύξηση πωλήσεων για τη Thema

* Τριήμερο σεμινάριο συνεργατών πραγματοποίησαν Thema και προμηθευτές

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2008 4:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:47
Συνεχίζονται ανοδικά οι ρυθμοί πωλήσεων της Thema AE για το 2008, σε Ελλάδα και Κύπρο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας. Όπως επισημαίνεται, ακόμη και κατά την κρίσιμη περίοδο του τρέχοντος έτους, η Scavolini παρουσιάζει αύξηση πωλήσεων κατά 15%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αντιστοίχως, με άνοδο 30% κινούνται οι πωλήσεις της Donati Armadi (εταιρία παραγωγής ντουλαπών υψηλού επιπέδου design και ποιότητας), και με 50% πάνω κινείται η ErnestoMeda (έπιπλα κουζίνας επώνυμων designer παγκοσμίου φήμης). Παράλληλα, Bontempi Casa και Elite (σειρές μοντέρνων επίπλων σπιτιού για όλους τους χώρους) αυξάνουν συνεχώς τα μερίδια αγοράς τους.
Τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο ειδικού σεμιναρίου που πραγματοποίησε η Thema, σε συνεργασία με τους προμηθευτές της. Το σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 - 2 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Poseidon Pallas» στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, παρουσία 60 και πλέον συμμετεχόντων από Ελλάδα και Κύπρο.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκε το νέο σχεδιαστικό πρόγραμμα της Scavolini Metron, από τον Mauro Seraphim και αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια οι δυνατότητές του. Σε άλλη ομάδα πραγματοποιήθηκε και εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Advise Sconamiglio, με θέμα την ανάπτυξη των πωλήσεων και τις νέες μεθόδους προσέγγισης. Τέλος, ο Luca Damanti design maker της εταιρίας Donati Armadi, με ειδίκευση στο έπιπλο ντουλάπας, παρουσίασε το νέο σχεδιαστικό πρόγραμμα Giotto, δομημένο για κάθε δυνατή σχεδιαστική πρόταση και απαίτηση.
Η παρουσία των κ. Roberto Grαmaccioni (export manager) και Ricardo Ripanti (area manager) της εταιρίας Scavolini για Ελλάδα και Κύπρο, καθώς επίσης και του Enrico Donati, ιδιοκτήτη της DonatiArmadi πιστοποιούν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την αγορά της Ελλάδας, αλλά και την επί 20 έτη συνεχή υποστήριξη τους προς την Thema και τους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην ελληνική αγορά, αλλά και στις τάσεις που δημιουργούνται στο design των επίπλων.
Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι η Scavolini συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των εταιριών επίπλων κουζίνας από το 1984 θέση, που κατέχει χάρη στον μεγάλο κύκλο εργασιών της, στη μεγάλη γκάμα προϊόντων και προγραμμάτων της, καθώς και εκλεπτυσμένο design. Να σημειωθεί ότι το δίκτυο συνεργατών της Scavolini συνεχώς αναπτύσσεται και διευρύνεται με την είσοδο και νέων δυναμικών σημείων πώλησης, κατατάσσοντας την Ελλάδα στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης για την εταιρία (πέντε νέες συνεργασίες το 2008 στην Ελλάδα, είσοδος της Scavolini στην κυπριακή αγορά και νέες συνεργασίες για το 2009).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass