ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

Δωρεάν θεατρική παράσταση για ανέργους

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 8:02

Mία ξεχωριστή παράσταση με την υπέροχη ελληνική, κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Πειρασμός» θα δώσει το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, αύριο Τρίτη 26 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ., σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας, δωρεάν και αποκλειστικά για ανέργους του Δήμου Λαρισαίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο: 2410-534313, για να εξασφαλίσουν έγκαιρα τις θέσεις τους. Παίζουν οι ηθοποιοί: Ειρήνη Σιδηροπούλου στον ομώνυμο ρόλο (Καλλιόπη-Υπηρέτρια Πειρασμός), Βάνα Καταραχιά (Αγγέλα-Οικοδέσποινα-σύζυγος Νίκου), Στέλιος Ντικούλης (Γιώργος Δικηγόρος- σύζυγος Πολυξένης), Εύα Τριανταφύλλου (Πολυξένη), η Κατερίνα Χατζημαρκάκη (Κλειώ-Μητέρα), Δημήτρης Τσατσανάκος (Νίκος-Αξιωματικός Ναυτικού), Κίμων Μπαχατίρογλου (Μενέλαος-Πατέρας), Σπύρος Κέντρας (Κρίτων-γιός Φοιτητής) και Γιάννης Τσιάλτας σε διπλό ρόλο (Κοσμάς-Ναύτης) & (Μήτσος-Στρατιώτης πεζικού). Το κανονικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα παραστάσεων είναι κάθε Παρασκευή στις 9μ.μ. λαϊκή βραδινή με γενική είσοδο μόνο: 5 €, κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 7.30 μ.μ. Επίσης οι οργανωμένες παραστάσεις της «Παιδικής-Νεανικής Σκηνής» συνεχίζονται με την υπέροχη κωμωδία για παιδιά, του Γιάννη Καλατζόπουλου με:

«Το τρελό…τρελό ταξίδι του Αϊνστάιν» σε σκηνοθεσία του ίδιου και την υπέροχη μουσική και τραγούδια του Γιούρι Στούπελ. Όσοι δάσκαλοι και Διευθυντές Σχολείων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν οι μαθητές τους την παράσταση μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη οργάνωσης των Παραστάσεων, Νέλια Χριστίνα στο κιν: 6979-203155

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass