Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λάρισα

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2016 13:21

 

 

 

Τυχεροί θα είναι όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. ,για να παρακολουθήσουν τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσει η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη της Λάρισας ,αφιερωμένη στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο Μουζάκη , με ελεύθερη είσοδο για όλους ,με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας .

Το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο , θέλουν να περάσουν οι συνδιοργανωτές της μεγάλης μουσικής βραδιάς ,που δεν είναι άλλοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον  Δήμο Λαρισαίων-Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct , το Περιφ. Ταμείο Ανάπτυξης και τη 2/βάθμια Εθελοντική Οργάνωση των Ελασσονιτών «ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»,που συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση της σπουδαίας και εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης .

Πρόκειται για μια σπάνια συναυλία-όνειρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής ,από την περίφημη Μπάντα του ΓΕΝ ,που θα αποτελείται από 35 μουσικούς και φέρνει μαζί της εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες (τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου ,τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταύρο Σαλαμπασόπουλο ,την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Γιώργο Μπελίδη ) , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ .

Το πρόγραμμα της Μπάντας παρουσιάζουν η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη και ο Γιώργος Μπελίδης .

Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης έχει αναλάβει ο Richard Szilagyi (Νικητής του Dancing With The Stars 5 μαζί με τη Μορφούλα Ντόνα -Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής ), η Έφη Γιανναράκη και η πασίγνωστη Σχολή Χορού Dance Club Larissa ,ενώ Την επιμέλεια βιντεοπροβολής έχει ,όπως πάντα , ο Γιώργος Τζήκας .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass