ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ Α. ΜΕΤΣΙΑΝΝΗ

Κάθαρση μέσα από την ποίηση

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2016 7:52

 

«Φανταζόμαστε με τα χέρια» τιτλοφορείται η ποιητική συλλογή που αποτελείται από πενήντα δύο ποιήματα της Άννας Μετσιάννη, το βιβλίο της οποίας παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη σε βιβλιοπωλείο της Λάρισας.

Στην ποιητική της συλλογή η κ. Μετσιάννη εκθέτει τους προβληματισμούς της γύρω από τις σύγχρονες καταστάσεις. «Η θλίψη, η μοναξιά, ο θάνατος, η απογοήτευση από τη μία πλευρά και η αγάπη, ο έρωτας και η νοσταλγία από την άλλη είναι ο σπόρος. Τον φυτεύει στο χωράφι του τετραδίου της, τον καλύπτει προσεκτικά με λέξεις, τον ραντίζει με νοήματα, τον κοιτά με λατρεία έως ότου ανθίσει ένα ποίημα αισιόδοξο, λυτρωτικό και ελπιδοφόρο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση ενώ προστέθηκε ότι «χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να αποτυπώνει, να εκφράζει τα συναισθήματά της, τα βιώματά της, τους προβληματισμούς της, τις αντιλήψεις της σε ποιήματα που προκαλούν συγκίνηση και έχουν καλλιτεχνική αξία».

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκδότης Γιώργος Στήρχος, η φιλόλογος Ζωή Φλώρου και η ποιήτρια – εκπαιδευτικός Χρύσα Μαστοροδήμου. Οι ομιλητές κατά την τοποθέτησή τους υποστήριξαν ότι «στην ποίηση της Άννας Μετσάνη βρίσκει πραγμάτωση το τρίπτυχο: ποίηση – αίσθηση – κάθαρση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass