ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΛΟΥ

Αφιέρωμα στον Κώστα Βίρβο

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2016 7:38

 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τη μεγάλη λαϊκή συναυλία με τίτλο «Εγώ δεν ζώ γονατιστός» προς τιμήν του Κώστα Βίρβου, εκτός από αύριο Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου θα δοθεί και δεύτερη την Τρίτη 1η Μαρτίου . Ώρα έναρξης και για τις δύο συναυλίες θα είναι στις 9 μ.μ, το βράδυ στο «Θέατρο του Μύλου». Άριστοι μουσικοί και τραγουδιστές θα αποδώσουν αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών, βασισμένα σε έξοχους στίχους του Βίρβου.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει, όπως συνήθως με γλαφυρό τρόπο, ο Κώστας Τσιάνος και ανάμεσα θα διηγηθεί γνώμες, γεγονότα και ιστορίες που αφορούν την πολυτάραχη ζωή του σπουδαίου Κώστα Βίρβου. Στην λαϊκή ορχήστρα παίζουν, ο δεξιοτέχνης σολίστας του μπουζουκιού Βαγγέλης Τσιαπλές, στο μπουζούκι και ο Κωστας Ταμβακάς, ο Σπύρος Καβαλιεράτος κιθάρα, ο Πέτρος Παππάς φλάουτο, μπαγλαμά και κρουστά. Ο Πέτρος Στάϊκος - Λαγγούρας, ακορντεόν, ο Μιχάλης Σαπουντζής κόντρα μπάσο και ο Γιάννης Μακρυγιάννης κρουστά. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Αντωνία Βισβίκη και ο υπέροχος Αλέξανδρος Τσιωνάς. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και θα γίνεται: Κυριακή απόγευμα μετά τις 5 μ.μ στο ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου» τηλ. 2410-533417, την Δευτέρα & Τρίτη στα γραφεία του Θεάτρου & το απόγευμα και πάλι στο ταμείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass