ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Θυμήσου εκείνα τα χρόνια»

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2016 8:28

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Ο Μουσικός Σύλλογος Τυρναβου , επανήλθε δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της πόλης και για άλλη μια φορά, πρωτοπορεί παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη δουλειά που έχει σχέση με τις αναμνήσεις μας. Η νέα συναυλία που θα παρουσιάσει φέρει τον τίτλο «Θυμήσου εκείνα τα χρόνια». Είναι μια ιστορική διαδρομή στην διαχρονική παρουσία της ελληνικής οπερέτας. Η εκδήλωση- παράσταση του Μουσικού Συλλόγου Τυρναβου θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία και θα παρουσιαστεί με κουστούμια εποχής, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον Τύρναβο . Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο χώρο του δημοτικού θεάτρου στον Τυρναβο. Θα επαναληφθεί την Κυριακή το πρωί στις 11. Το Σάββατο θα συμμετάσχει και η Τυρναβιτισσα μετζο σοπράνο Λίνα Τεντζερη σε μια μοναδική εμφάνιση. Η παράσταση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρναβου. Συντελεστές της είναι ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης, η σκηνοθέτης Έλενα Γράβαλου, στα φώτα ο Βασίλης Σαμουλαδάς, ενώ τα κοστούμια είναι ευγενική χορηγία της ενδυματολόγου Ελένης Ψυρρα.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ εισιτήρια θα προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο «Ιδέες» του Τάσου Ψύρρα και στο δημοτικό θέατρο σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass