Με τη βράβευση του ποιητή Μάνου Ελευθερίου συνεχίζεται το 32ο Π.Φ.Ε.Θ.

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2016 19:21

 

Στο επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Καρδίτσα καθώς το 32ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, συνεχίζεται με εξαιρετική επιτυχία.

Καθημερινά η αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου, όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ, είναι κατάμεστη από κόσμο, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική του θεσμού.

Το βράδυ της Δευτέρας 7 Μαρτίου ήταν η σειρά της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου Ν. Ρεθύμνης να διαγωνιστεί παρουσιάζοντας το έργο «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου. Τη συγκεκριμένη παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, και οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου ξεχωρίζει το τιμητικό αφιέρωμα στον κορυφαίο ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο χώρο της Τέχνης. Για τον Μάνο Ελευθερίου θα μιλήσει ένας εξίσου σημαντικός και καταξιωμένος ποιητής, ο Τίτος Πατρίκιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass