ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

Βράβευση του 5ου Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού

Δημοσίευση: 01 Απρ 2016 8:15

 

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποιούν την τελετή βράβευσης του 5ου Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 9:30 π.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: Στις 9:00 – 09:30 άφιξη σχολείων. Στις 9:30 έναρξη εκδήλωσης – χαιρετισμοί. Στις 10:00 παρουσίαση του Κέντρου Πρόληψης. Στις 10:15 – 11:45 Θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και χορός: Νηπιαγωγείο Λητώ «Τραγουδώντας για την Ειρήνη και την Φιλία», 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα «H ιστορία των χρωμάτων», 2ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας « Μια αγκαλιά για τους πρόσφυγες», 12ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας «Ευρώπη – Ευρώπη», 15ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας «Οι πρόσφυγες», Σχολείο Μπακογιάννη «Προσφυγικά», 11ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας «Ο μικρός πρόσφυγας», 24o Δημοτικό Σχολείο Λάρισας «Βγαίνω μέσα από τη φωτιά».

Στις 11:45 απονομή τιμητικών διακρίσεων – επάθλων στα σχολεία και στα παιδιά που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό. Στον προθάλαμο του Ωδείου θα λειτουργεί έκθεση με όλα τα έργα των παιδιών που πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Φέτος το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Πρόσφυγες ή μετανάστες: Η σκληρή πραγματικότητα μέσα από τα μάτια των παιδιών». Οι μαθητές που θα διακριθούν θα λάβουν πλούσια δώρα, όπως ποδήλατα με κράνη και δωροεπιταγές για βιβλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass